Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ekkora mértékű...

Normális ekkora mértékű önfejlesztési könyv olvasás?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és észrevettem, hogy ha épp nincs semmi más programom vagy nem megyek nyaralni, akkor önfejlesztő könyveket olvasok tonnaszámra, egyiket a másik után. Pedig a youtubeon lévő videókat elnézve ilyen 30-40 évesek ülnek a székekben... Elgondolkodtam azon, hogy mi van, ha csak addig érzem ezt a kis "felvilágosodás"-hoz hasonló állapotot amíg olvasom őket és ez biztonságérzetet nyújt?

2012. júl. 11. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ja ja én is csak közbe szoktam úgy érezni magam még annó. aztán meg kell fogadni amit meg akarsz és élni a lehetőségekkel , nem bef*sni. és belejössz majd a GYAKORLAT közben merthogy az elmélet még önmagában semmi
2012. júl. 11. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként pont ez a bajom jelenleg, hogy nincs "gyakorlati" rész, itthon ülök egész nap.. :D
2012. júl. 11. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasznos az elmélet, akkor is ha most még nem használod. Én ugyanezt csináltam nő-témában, rengeteget olvastam velük kapcsolatban, pedig akkoriban nagyon nem voltam punciközelben. De utólag egyértelműen úgy érzem, hogy hasznos volt.
2012. júl. 11. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:

23:43

Nő témában én is olvasok rengeteget, igazából ez mindenre kiterjed :D. Akkor neked bejött?

2012. júl. 12. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!