Hogyan juttassunk egy elmebeteget pszichiátriára?
Ha az egyik családtag elmebeteg, feltehetően közveszélyes 30 éves, kapcsolatai nincsenek a külvilággal, munkája nincs nem is volt, szülei által eltartott, képtelenek munkára állítani,küldeni, mert ha kell agresszióval reagál. Paranoiás.
Hogyan juttathatom elmegyógyintézetbe?Önként nem fog orvoshoz menni..
A fentiek még nem indokolják, hogy bezárassátok. Bár a helyzet szomorú, ez nem vitás, de attól, hogy valakinek nincs kapcsolata a külvilággal és nem dolgozik, nem lesz elmebeteg. Attól sem, ha agresszív.
Amúgy meg nem a te dolgod - a szülei dolga, ha ők hajlandók eltartani, meg is érdemlik. Ennyi. Ők is felelősek, hogy a gyerekük idáig jutott, hiszen ha látták, hogy baj van, akkor miért nem fordultak időben orvoshoz, vagy miért nem mennek most, ha meg ők nevelték ilyennek, akkor így jártak.
Neked mi közöd van ahhoz az emberhez?
Ha nem beszámíthatatlan, akkor semmit nem tudsz ellene tenni.Neki is bele kell egyeznie a gyógykezelésbe.Perseze csak, ha az orvos szerint is szükség van erre.Ezt egy szomszéd nem tudja megállípítani.
Szia!
Én 20 éves vagyok keveset sikerült dolgoznom elhelyezkednem.. Engem is a szüleim tartanak el (sajnos) van egy eltitkolt rákos betegségem És emiatt kínosnak érzem magam sok ember közt még a buszon is!Szüleim nem értik csak tűrnek meg segítenek.. Én is feszült vagyok próbálok mindig vmit kitalálni valami olyan "köztéri" munkát ahol nem érzem kínosnak magam..Eddig 1 év alatt sajnos nem sikerült! Tőlem is sokszor félnek,volt h törtem zúztam ököllel kiütöttem ablakot ilyenek.. Ha orvoshoz megyek akkor nekem végem- így inkább szenvedek kérdés szüleim h bírják, már tönkre vagyok idegileg én is sajnos ... De SOHA nem tudnék a szüleimben kárt tenni ez biztos!!!
Sajnálom a testvéredet , bár én lennék egészséges 30 as Férfi ..:-(
"van egy eltitkolt rákos betegségem "
Ezt kifejtenéd?
Miaz a Rákfajta amit egy férfi saját magán megtud tapíntani ? -érezni??? ugye h tudod a választ... 6 éve van én ezt választottam amíg bírom -bírom
de ez elég szomorú h egy 30 éves EGÉSZSÉGES ember rátelepedjen a szüleire :((((( sajnálom tényleg
"Miaz a Rákfajta amit egy férfi saját magán megtud tapíntani "
Segítek. Nincs ilyen. A rákot orvos dolga diagnosztizálni, több vizsgálat elvégzésével (Ultrahang, CT, tumormarkerek, szövettan). A hererák, amit a legnagyobb eséllyel ki lehet tapintani, de az kezeletlenül egy-másfél év és kampec. Szóval, kedves hipochonder kolléga, elég a kifogásokból, nyomás az urológiára. (Én is ezt csináltam magammal 7 évig, szóval tudom mit érzel. Nem leszólni akarlak, tudom min mehetsz keresztül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!