Ti el tudnátok fogadni, ha valakitek úgy döntene, hogy meg fog halni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 23:49
1/8 anonim válasza:
Csak úgy magától eldöntené hogy holnap meghal? Nem hiszem hogy a (többnyire) épeszű ismerőseim/családtagjaim ilyennel támadnának le egy átlagos napsütötte délután...
2/8 anonim válasza:
Nem...én nem,harcolnák érte,nem engedném,hogy meghaljon,és azt mondanám neki,hogy ha ő meghal,akkor én is megyek vele,hátha lenyugodna,segitenék neki..akármit megtennék,de nem engedném,hogy csak úgy meghaljon!!!!
3/8 anonim válasza:
Úgy dönteni? Épeszű ember nem tesz ilyet, és nem, természetesen nem tudnám elfogadni! Első körben felpofoznám, hogy ilyen az eszébe jutott, aztán elkezdeném felsorakoztatni az érveket, miért nem.
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából úgy akartam kérdezni, hogy utólag derülne ki a dolog... és amúgy meg ha valakinek szenvedés az élet, akkor úgy a könnyebb neki, erre nem gondoltok?
2012. júl. 9. 00:03
6/8 anonim válasza:
"Ti el tudnátok fogadni, ha valakitek úgy döntene, hogy meg fog halni?"
Naná. Mindenki azt tesz magával (egészségével, életével) amit akar.
7/8 anonim válasza:
Ha valami gyógyíthatatlannak látszó és nagyon fájdalmas, kellemetlen betegségben szenved, akkor igen.
Minden más esetben nem. Mert úgy gondolom, minden más, akár anyagi, akár lelki problémája közel sem lehet megoldhatatlan az illetőnek.
Vadidegenek ilyen irányú döntése is felkavar. Igyekszem mindenáron lebeszélni róla, meggyőzni arról, hogy megoldható a probléma.
A 23:56-os válaszolónak pedig üzenem, hogy a GyakoriKérdéseken bőven talál olyan embereket, akik a meghatározása szerint "nem épeszűek", és szükségük lesz azokra az észérvekre, amiket felsorakoztatna.
8/8 anonim válasza:
Vicces ez a sok épeszűző válaszoló... Nem az a kérdés, ha jól sejtem, hogy ép-e az esze, hanem hogy úgy dönt.... És persze utólag mi mást lehet, mint elfogadni? Sokkal izgalmasabb, hogy előtte mit lehet tenni. Tapasztalatom szerint, ha valaki komolyan fontolgatja, kevés embernek beszél róla, de esetemben ez a kevés se veszi a lapot, pont lesz...rja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!