Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiátereknek milyen...

A pszichiátereknek milyen nagyjából az "órabére"?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan, hogy ez hogy megy, le tudná valaki írni?

Vagy csak a magánpszichiáternek kell fizetni minden alkalom után? Tudnátok valami példát is írni erre, hogy megy?

Nagy segítség lenne, köszönöm előre is!

Esetleg Pesten vagy környékén tudtok ajánlani valakit?

2012. júl. 7. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszichológus tudok mondani Pesten 10.000 felett(10-15-de biztos van 18-19ezerért is) van az órabér, "Vidéken" többnyire 10.000 alatt vannak( 5-bár ez elég olcsónak számít, elég ritka, inkább olyan 7-8ezer szokott lenni)
2012. júl. 7. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Pszichológust én is tudok, de én amiatt gondoltam konkrétan pszichiáterre mert úgy tudom, csak ők tudnak gyógyszert felírni (ha jól tudom).
2012. júl. 7. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A pszichiáter orvoshoz. Ha sztk-ba mész, és van TB-d, akkor ingyenes. Ha magánba mész, akkor fizetni kell.
2012. júl. 7. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Van TB-m, oda fogok menni akkor.

Csak nem tudtam, hogy ott is vannak.. :)

2012. júl. 7. 18:47
 5/5 homo ludensz ***** válasza:
A pszichiáter valóban írhat gyógyszert én is járok a gondozóba és ingyen (TB-re) van de kb.6 perc jut egy betegre. Tehát ne várd hogy a konkrét állapotodon felül ott lelkizni lehet. Arra ott van a pszichológus aki kb.50-60 percet tud veled foglalkozni és TB-re megy a dolog csak rengetegen vannak és akkor tud fogadni mikor hely van. Úgy képzeld hogy míg veled foglalkozik a pszichológus az idő alatt 50 beteg is megfordul a pszichiáternél egy rendelési időben. Én soha sem voltam magánrendelésen így az nem tudom mivel több vagy jobb de úgy néz ki hogy megoldódott TB-re most is egyszer már voltam és majd megint megyek időpontra.
2012. júl. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!