Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nagyjából hány napra kapok...

Nagyjából hány napra kapok próbalencsét az ofotértben szerintetek?

Figyelt kérdés
napi lencsét szeretném kipróbálni, és érdekelne hogy kb hány napra kapok próbát.

2012. jún. 1. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
SZia, nekem amikor próba lencsét adtak, csak pár órára adták.
2012. jún. 1. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
csak kipróbáltad pár órára és visszamentél és vettél egy havit? nem is próbálhattad ki h jó e a szemednek ?
2012. jún. 1. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy nézett ki, hogy reggel 10re bementem, megvizsgálták mindenféle ketyerével a szemem, berakták a lencsét, elküldtek városty nézni és azt mondták, hogy 2re menjek vissza.

Vissza mentem, kivették, még egyszer megvizsgálták a szemem, megkérdezték, hogy éreztem magam, éreztem e bármiféle furcsát, kellemetlent.

Aztán megkérdezték, hogy akarom a lencsét vagy maradjon a szemcsi?

Ez kb 7 éve volt, azóta nem tudom, hogy ez mennyiben változott.

2012. jún. 1. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A pár órára adták kimeriti a kipróbálás fogalmát. Nekem egy kéthetes lencsepárt adtak. Először négy óra után kellett kivenni, aztán hat és igy felfele. Két hét után értelemszerűen kuka és új vásárlása.
2012. jún. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!