Valakinek van valami ötlete?

Miért pontoznának le? Jó ötlet egyébként.

Az a beteg aki nem fordul orvoshoz, általában szenved is!
Tehát vagdalódzás helyett szánj rá egy napot, és menj szakorvoshoz. Ha kell hozzá beutaló, akkor először háziorvos.
Bármilyen hihetetlen nem minden beteget tömnek tele gyógyszerekkel!

Nekem is évekre visszamenőleg vannak sérelmeim, amiken nem tudok túlesni, de én már megtettem az első lépéseket. Figyelj, ki kell beszélned magadból ezeket, csak az fog segíteni! A pszichológust ajánlom, már csak amiatt is mert öngyilkosságon gondolkodsz. Muszáj ezt a lépést megtenned, hogy segíts magadon. Ha nincs veszteni valód akkor ott a doki aki helyrerak és lehetsz még boldog az életben! Gondolom, te is ezt akarod!
Ha szeretnéd megosztani a problémádat valakivel én itt vagyok, nekem leírhatod.
Pszichológus. Ő meghallgat, beszélget veled, objektíven átlátja a problémádat, segíteni fog. Nem töm tele gyógyszerekkel (egyébként sosem értettem ezt a tévhitet...)
De ehhez a te elhatározásod is kell. Az itt adott válaszaidból kitűnik, hogy bár szenvedsz, egyelőre nem igazán akarsz változtatni, mert ezt szoktad meg, és az új sokszor félelmet kelt. Csak azt tudom tanácsolni, hogy szedd össze magad. Menni fog! :)

A pszichiáter ad gyógyszer, a pszichológus nem. Én is ez utóbbit javasolnám.
Na meg azt, hogy valamilyen megbízható személynek (nem feltétlenül családbelinek) meséld el a gondjaidat. Már ez önmgaában is sokat segít, hidd el! Aztán meg több szem többet lát, számos jótanácsot kaphatsz másoktól, hogyan lehetne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!