Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen könyveket ajánlotok...

Milyen könyveket ajánlotok depressziósoknak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 21:26
1 2
 11/12 Almira válasza:

Szia!

Remélem, azóta jobban vagy!

Ha Coelho megnyugtat, olvasd azt.

Ha önsegítő könyv kell, akkor azt.

Rágugliztam a "könyv depressziósoknak" kulcsszavakra, mert egyik jó barátom könyvet kért, mivel ő úgy érzi, elég mélyen van. Találtam érdekes könyveket, amiket én is szívesen forgatnék, ha sötétben találnám magam.

Kötelességemnek érzem, hogy legyen egy tisztességes komment egy ilyen mély kérdés alatt, hamár valaki veszi a bátorságot, hogy leírja, ő most bizony megrekedt. Ha bárki ezt még megnyitja, -ezt a kérdést-, ne az vibráljon, hogy "élj, akkor nem leszel depis".

Hiszen nem hibáztathatjuk azt, aki most kilátástalannak èli meg az életét.

Pont ez a mentalitás az, ami romboló.

Lehet, hogy egy általunk magasztalt iromány semmit sem mond másnak. És lehet, hogy egy "semmi csicska" menti meg valaki èletét.

Én azt kívánom, találd meg azt, ami téged kilendít a negativitásból. Magam meditálok, relaxálok és spirituális könyveket olvasok, leginkább regényeket, nem bölcseleteket, vagy azokat is könnyen emészthető formában. Sok természethangot hallgatok és relaxzenét.

Nem mondhatom azt, hogy ez A recept. Mert csak nekem jött be ennyire és nem is vagyok mèlyen. Szeretek mandalát színezni és vicces állatos videókat nézni.

Szívesen olvastam volna tippeket, kinek mi jött be!! Viszont csak a megszokott mentalitással találtam magam szembe.

2023. jún. 5. 12:47
 12/12 Almira válasza:

Azt kívánom, érezd, hogy nem vagy egyedül! Érezd,hogy képes vagy változtatni! Érezd, hogy elég jó vagy!

💚 (11)

2023. jún. 5. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!