A pszichopaták tartanak állatokat?
Amúgy igen, azt mondták rám főleg ágika hogy skizotip vagyok, mármint pár évvel ezelőtt, de nem érzek semmi szorongást ha beszélnem kell valakivel. Max. "megfélemlítésből" bambulom vadállatmódra :DD haha angoltanáromnál bejött anno fél év de meghozta az eredményt befosott azt hitte géppuskával jövök be mástól hallottam vissza.
Ágika sosem fog félni (vagy jól eltitkolja) de nem érdekel. Nem hiszi el, hogy tényleg olyan vagyok, amiről beszéltem... majd meglátja. AKkor le fog esni az álla
"Domoszlai Kati" sosem fogsz megtörni tudom hogy te vagy az. :)
De meglátjátok csabika ágika büdike hogy félni fogtok nem röhögni. Komolyan fogjátok venni a dolgokat, nekem semmi pszichés bajom nincs, talán kicsit antiszocnak tűnhetek elsőre. Nem hiszi nem látja ... majd fogja mindkettőt. Idő kell hozzá, türelem.
Ja igen "hol lehetek hideg és kegyetlen" max. a wowban jó vicc. Nem ismertek, de ezt eddig sem gondoltam másképp. Az életben sok alkalom volt, amikor azt mondták rám, hogy "pszichopata", mert elvileg sok jegy illett/illik rám. Hideg és kegyetlenségem miatt sokan sírtak már az Életben, legalábbis ezt mondták,de nem hiszem, hogy igaz inkább csak a saját baromságaik miatt. Az utóbbi pár év "csendesebb" volt, mint a többi.
Szórakoztam 4 évig, ha volt bennem szorongás, az talán amiatt lehetett, hogy bekattantam 7-8. ban és azt hittem, be fognak drogozni. Szóval keményen heroinnal meg tűkkel a wc-ben és ilyenekre gondoltam elszállt az agyam és emiatt voltam "elvont". Uccsó pár évben már csak Veletek játszottam, mert unatkoztam, tananyag ócska volt ócska tanárokkal (főleg a magyar).
Semmi sem gátolhat meg, hogy véghez vigyem a terveimet (amiből aztán lehet rögtönzés lesz). Ágika, büdike, csabika sziasztok. Töröltem nem is fogom ezt többet nézni, fárazstóak vagytok nagyon. Azt hiszitek mindent tudtok, önelégült majmok.
HAHA, ne nézz már hülyének. :)
A titkos tudatalatti mögöttes tartalmaiddal beszólsz, hogy skizotip vagyok, aztán törlöd magad... van rá időd és bátor vagy, csináld csak. Te tényleg lószart sem tudsz rólam, de ezek szerint nagyon hiteles voltam.
NEM 3-mas?
- nem szeret /én sem "szeretek" senkit, sosem szerettem és tudatosan ha kell akkor sem fogom hagyni, ha lesz vagy rám küldenek csajt, hogy érezzek bármit iránta. Egy "haverom" volt, szemüveges dagadt, de ő se kell már nem hiányzik.
- nem tanul a hibáiból /ez teljesen igaz rám. Vagyis hibáim nem nagyon voltak, de sokszor hallottam már ezt másoktól.
- nem fél /mitől kéne? Anno 3 kancigó jött felém keményen, semmit sem éreztem, lazán elmentem mellettük. Megkérdezték mit nézek, mondtam egy büdös c*gányt. Aztán mentem lazán tovább, jöttek volna utánam de megálltak és ugattak, érdekes volt. Az életbeli dolgoktól meg miért féljen az ember? Az nem félelem, max. ideges szoktam lenni, de akkor robbanhatok. Lehet ezt nézték félre.
Tartanak, max ha szegény macsek valamiért véreset fosik a pszichopata ágyára, akkor a pszichopata elkezd szitkozódni, és kirugdossa a macskát a házból, aztán panaszkodik mindenkinek, hogy hogy felbosszantotta a macskája.
(Ismerem az illetőt, és igen, ettől függetlenül is pszichopata.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!