Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt aszociális/skizoid/...

Vannak itt aszociális/skizoid/erősen introveltált lányok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Néhányan..azok közül, akik fontosak. Levonták a konzekvenciát a műveimből.
2012. jún. 27. 19:29
 12/17 anonim válasza:
Második vagyok, én szintén 20 vagyok.
2012. jún. 27. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
És ez nálatok miben nyilvánul meg pontosan ha én is megkérdezhetem? Csak mert elég furcsa nekem ez a dolog, van egy ismerősöm aki saját bevallása szerint skizoid személyiségzavarral küzd, nem szeret emberek közé menni, egyedül érzi jól magát stb stb ... aztán minden este elmegy bulizni jó nagy társasággal, és minden héten más csávót visz haza ... szóval
2012. jún. 27. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, hogy nála mi lehet, de én életemben egyszer voltam pl. buliban, 5 évvel ezelőtt, azóta irtózom az ilyenektől, belenyugodtam, hogy nem nekem való a nagy társaság, a tömet stb.
2012. jún. 27. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:
14%
Te 18 éves! Oda ne rohanjak a hatalmas élet tapasztalatodtól! No ossz egy kis észt miben nyilvánul meg a tapasztalatod! Nyűgözz le!
2012. jún. 28. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
én 23 éves vagyok, lelkileg, tapasztalatilag viszont egy debil 9 éves, nyertem
2012. jún. 29. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
miért keresel ilyen lányt? én találtam egy ilyet :(( 16 éves és úgy sajnálom... csak az a baj hogy nagyon hozzámragadt... még úgy is hogy csak chatelünk.. rengeteget chatelünk... úgy érzem elszívja az összes erőmet... de félek magára hagyni mert már mondta hogy sokat gondol az öngyilkosságra... és nem csak siránkozik az biztos.
2012. jún. 29. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!