Miért vagyok stresszes? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan stresszes ember vagyok, szó szerint mindenen, ami "új" az életemben, idegeskedek, szorongok, hányinger, hasmenés, amit csak eltudtok képzelni. Ez már nagyon sok kellemetlenséget okozott nekem, mindemellett úgy érzem, rámegy az egészségi állapotom is, aminek nem örülök, így 20 évesen. Alapjaiban véve viszonylag egészséges életet élek, normálisan táplálkozom, sportolok, tehát nem vagyok egy elnyomott lustaság. De ez az állandó stressz tönkretesz totálisan, mostanában azt vettem észre, hogy pitiáner problémákon is kitudok akadni, régebben nem volt ilyen rossz a helyzet. Ezt az egész stressz mizériámat már abból az okból sem értem, hogy régen nagyon sok fellépésen vettem részt, teljesen egyedül volt, hogy 100-200 ember előtt léptem nyilvánosság elé, és emiatt sem értem, miért vált ilyen súlyossá. Mit tanácsoltok? A gyógyszeres kezelés távol áll tőlem, természetes úton szeretnék megszabadulni az "idegességtől". Jógán már gondolkoztam, de fogalmam sincs, hol kezdjem, vagy hogy mit is kellene csinálnom pontosan. Külön órákra nem tudnék eljárni, elég sűrű a napi menetrendem sajnos. Várom válaszaitokat!2012. jún. 15. 13:18
1/8 anonim válasza:
Kedves kérdező neme? Milyen fellépések voltak? Mivel van besűrűsölődve?
2/8 A kérdező kommentje:
Férfi. Többnyire zenei fellépések, trombitáltam. A hétköznapjaimat vizsgák töltik ki, illetve jövőhéttől dolgozom.
2012. jún. 15. 14:58
3/8 anonim válasza:
Nő kell. Minden sikeres férfi mögött ott van egy nő.
Keresd a nőt.
4/8 A kérdező kommentje:
Három éves kapcsolat mögött állok, esetleg szerezzek be egy másikat is? :)
2012. jún. 15. 15:02
5/8 anonim válasza:
Az "esetleg" és az "is" felejtős a mondatodban.
6/8 anonim válasza:
A "régebben" az még a nő előtt volt, vagy közben lett "régebben"?
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Magnézum B6 hiányod van, és el kellene kezdened jógázni! A napirendeden pedig változtass mert ha túl sűrű akkor okozhatja az idegi kimerültséget, mai stresszhez vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!