Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet a Sziget zaját...

Hogyan lehet a Sziget zaját elviselni költözés nélkül?

Figyelt kérdés
tudom, hogy még messze van, de sajnos olyan helyen lakom a 13. kerben, ahová odahallatszik a Sziget Fesztivál, illetve nemcsak az, hanem elég sok party és koncert a hajógyári szigetről szinte egész nyáron, heti több éjszaka is. egy éve költöztem ide, egyébként nagyon szeretem a lakást, a környék is jó és semmi problémám nem lenne ha nyáron rendesen tudnék aludni. van valami tippetek esetleg, hogy lehet ezen túl lenni? füldugót használok, de azon áthallatszódik sajnos :( elég sokat dolgozom, ezért a kialvatlanság miatt sokszor voltam fáradt tavaly nyáron, hogyan tudnám ezt idén elkerülni? köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 14. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt is sok fesztial szokott lenni ahol en lakom, en csukott ablaknal vagyok ilyenkor, plusz bekapcsolva hagyom a szamitogepet, nem tudom miert, de a ventillatorok susogasa engem megnyugtat + kevesbe elesen hallom a zenet.
2012. jún. 14. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele együtt élni. Bocs,ha rosszindulatú leszek, de nyilván tudtad, amikor odaköltöztél, hogy milyen a környék.
2012. jún. 14. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

én is csak amondó vagyok, hogy mivel nem 20 éve laksz ott, ezért tudnod kellett volna, hogy az ott élés ezzel jár.

ha mondhatok valami vigasztalót, akkor az annyi, hogy én 3 éve élek itt, ahol, tavalyig működött a ZP. gondolj bele, késő tavasztól kora őszig hallottam. és egy szavam nem lehetett, ez már itt volt 10 éve is. most, hogy arrébb mentek, szintén nem lettem tőlük távolabb, néha még most is hallom.

nekem megér ennyit ez a környék, hogy közel van minden, jók a szomszédaim, alapvetően biztonságos részen élek.

füldugó, ablakcsere, időszakos költözés, altatók.

2012. jún. 14. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
ja igen: én minden este filmre alszom el, tehát ez egy kicsit tompít, és nem monoton zajt hallok. egyébként sem szeretek full kussban aludni, kell valami zaj és fény, h ne legyen olyan nyomasztó :)
2012. jún. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!