Hipnózissal felszínre lehet hozni olyan traumát, amit "nem kéne"?
Arra gondolok, ha engem hipnotizálnak, hogy megtalálják egy problémám forrását, nem lehet, hogy olyasmit piszkálnak meg, amivel én elvoltam, de ezután meg már az is teher lesz számomra?
Szívesen olvasnám azok tapasztalatát is, akik már átestek hipnózison. Milyen érzés?
Igen elő lehet hozni nagyon rossz emlékeket is és szerintem ha valaki azokat elfelejtette az szándékosan volt...
Én is átestem hipnózison kb 2 éve. Olyan mintha nem is lennél ott a saját testedben. Legalább háromszor próbálták újra mivel mindig túl ideges voltam ahhoz hogy transzba essek. Végül nagy nehezen sikerült. Annyira nyugodt voltam, hogy kb szerintem felérne egy jó kis marihuánával. Teljesen kiütött. Kérdezgetett és amit kérdezett tőlem a doktornő arra láttam a válaszokat.
Egyszer egy este szakadt ruhákban sírva értem haza, szüleim rögtön vittek be a pszichiátriára, azt hitték hogy megerőszakoltak. Hogy őszinte legyek én is azt hittem. Sehogy sem voltam képes visszaemlékezni így jutottak arra hogy kipróbálják a hipnózist. Végül kiderült hogy csak az akkori "barátom" szaggatta le rólam a ruhákat és próbált megerőszakolni amit én sikeresen megakadályoztam egy jó kis tökön rúgással. További részletekről a mai napig nem szívesen beszélek. Nos, remélem elégedett vagy a válaszommal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!