Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hipnózissal felszínre lehet...

Hipnózissal felszínre lehet hozni olyan traumát, amit "nem kéne"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha engem hipnotizálnak, hogy megtalálják egy problémám forrását, nem lehet, hogy olyasmit piszkálnak meg, amivel én elvoltam, de ezután meg már az is teher lesz számomra?

Szívesen olvasnám azok tapasztalatát is, akik már átestek hipnózison. Milyen érzés?

2012. jún. 13. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen elő lehet hozni nagyon rossz emlékeket is és szerintem ha valaki azokat elfelejtette az szándékosan volt...

Én is átestem hipnózison kb 2 éve. Olyan mintha nem is lennél ott a saját testedben. Legalább háromszor próbálták újra mivel mindig túl ideges voltam ahhoz hogy transzba essek. Végül nagy nehezen sikerült. Annyira nyugodt voltam, hogy kb szerintem felérne egy jó kis marihuánával. Teljesen kiütött. Kérdezgetett és amit kérdezett tőlem a doktornő arra láttam a válaszokat.

Egyszer egy este szakadt ruhákban sírva értem haza, szüleim rögtön vittek be a pszichiátriára, azt hitték hogy megerőszakoltak. Hogy őszinte legyek én is azt hittem. Sehogy sem voltam képes visszaemlékezni így jutottak arra hogy kipróbálják a hipnózist. Végül kiderült hogy csak az akkori "barátom" szaggatta le rólam a ruhákat és próbált megerőszakolni amit én sikeresen megakadályoztam egy jó kis tökön rúgással. További részletekről a mai napig nem szívesen beszélek. Nos, remélem elégedett vagy a válaszommal. :)

2012. jún. 13. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamilyen formában elvoltál azzal, ami a probléma forrása.
2012. jún. 14. 15:01
 3/3 anonim válasza:
A problémákat felszínre lehet hozni... Ez úgy működik, hogy amikor hipnózisban vagy akkor a hipno terapeuta megkérdezi "téged most mi bánt, mi zavar" ekkor te elmondod a problémáidat és ha tudja akkor egy üléssel megoldható, ha nem akkor vissza kell menni néhányszor(kb4-5)alkalom. Ez egyéntől függ. Ha téged az a probléma nem zavar amit említettél akkor azt te nem valószínű, hogy előfogod hozni. Ha meg mégis akkor azt meg kell oldani mert kis apró problémák is nagyon nagy gondhoz tudnak vezetni. Legalább is mi így tanultuk :)
2012. jún. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!