Miért félek a fogorvosoktól/fogaktól? L/17
sokszor álmodok azt is hogy kiesnek a fogaim és a szám teli van velük.. vagy hogy kiesik az első 2 fogam.. meg ilyesmi.. ha csak egy kicsit is beszélek fogakról szinte biztos hogy álmodni fogok velük..
nemsokára fogorvoshoz kell mennem de nagyon félek.. legutóbb 1 éve voltam akkor voltam 16 éves.. de sírtam.. (nem nagyon..)úgy mentem oda hogy csak megnézi.. nem csinál semmit csak megnézi és elmondja hogy mit kell majd csinálni.. de nem.. mondta h maradjak ott és már hozta is az érzéstelenítőt én meg oda"rohantam" az ajtóhoz és szóltam anyának hogy jöjjön már de akkor már szinte sírtam..
nem bírom ahogy fúrják a fogam az érzéstelenítőt azt a sok fogót.. meg az egészet.. hogy tudnék ezen változtatni? most 17vagyok de ha csak beszélek róla is elkezd könnyezni a szemem.. ez "normális"? mm hogy ennyire félek.. :/?
amúgy mindenki azt mondja hogy nagyon jó fogorvos de nekem mindegyik egyformán "rossz".. eddig csak 2x tömték a fogamat és volt éjszakai fogszabályzóm is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!