Miért lehet az, hogy nem emlékszem a gyermekkoromra?
Figyelt kérdés
huszonéves vagyok és alig vannak emlékeim az első 15 évemről2012. máj. 22. 15:27
1/2 anonim válasza:
tesóm is ezt mondja hogy alig emlékszik vmire(ikrek vagyunk)én meg a 3 éves oltásomra is.óvodás dolgokra még esküszöm illatokra is.
2/2 anonim válasza:
Mert minden napod ugyanolyan unalmasan telt.
Élménytelenül.
Én is csak néhány dologra emlékszem felszinesen, pl ilyenekre hogy reggelente anyám rámcibálta a szük kötött pulcsit ami majd le szakitotta a fülem, nagyanyám megyges piskótájára, a friss kútvízre amit imádtam, és amilyet azóta se nagyon ittam, max gyömrőn a forrásból, az hasonlít valamennyire rá, a régi öreg kutyára az udvaron ami párszor meg is kapta a lábam ;)
Hogy suliból hazamenet két testvér megvert és bedobott a hídról a patakba, bár én meg előtte a suliba vertem meg az egyiket stb.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!