Ha skizofréniásnak gondolom magam hova mehetek orvoshoz?
Ideggyógyászatra kell menned, én is ott voltam.
Csinálnak pár tesztet, hamar kiderül, h mi van, elvileg.
11:30
Ha vicces próbálsz lenni, legalább légy tisztában a dolgokkal. :-)
"Az elterjedt "tudathasadás" kifejezést tévesen használják a skizofréniára és disszociatív személyiségzavarra is, összekeverve a két fogalmat. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel."
Jaj, bocsáss meg, hogy nem vagyok végzett pszichológus, és mégis meg mertem szólalni! Tudom, hogy ez egy hatalmas és megbocsáthatatlan bűn!
Tudod, szexológus sem sem vagyok, mégis meg kell kérdeznem: Klimaxos vagy???
Kettőnk közül inkább te klimaxolsz. :-)
Nem kell azon megsértődni, hogy kevered a dolgokat és felhívja rá valaki a figyelmed.
Bármilyen egészségügyi panaszod van ( amihez orvos kell), a háziorvosnál kell kezdeni. Ő diagnosztizálja a betegségedet, és szükség esetén elküld a megfelelő szakorvosi ellátásra. Másként be sem juthatsz, ugyanis majd mindenhova háziorvosi beutaló kell.
Viszont ha sok pénzed van, akkor akár mehetsz közvetlenül a Barnard prof-hoz is, és majd ő eligazít. ( Amerika vezető szívsebésze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!