Mi van velem? Az egész három napja kezdödött mikor elkezdtem letenni a cigiröl. Szóval 3 napja nem gyujtottam rá. Elsö nap a délelötti órákba bizsergést és bodultságot éreztem. Ezt eltettem annak hogy most szokok le a cigiröl.
és mióta cigiztél? és miért? a cigi amúgyis káros az egészségre.
lehet a szervezeted most ürül ki.. úgymond. még igényli a nikotint. gondolom fokozatosan jobban leszel.
igyál sok folyadékot.
Menj el a háziorvoshoz, megnézi van-e valami a mandulád mellett, ha nincs megnyugszol.
Talán pánikbetegséged van, vagy elvonási tünetek.
Nekem is ugyanez volt, amikor megpróbáltam leszokni. Három napig bírtam, aztán inkább dohányoztam, mert elviselhetetlen volt. A testi tünetekkel simán meg lehet birkózni, de a pszichés hatás az elég durva tud lenni.
Szerintem ez simán lehet elvonási tünet, csak súlyosan éled meg pszichés szempontból. A fizikai tüneteket nem az okozza, hogy a tested igényli a nikotint, hanem hogy az agyad. Ha pedig felborul az agy megszokott rendje, az tud gondokat okozni.
Igyál sokat, szedjél vitamint, sok C-vitamint főleg és mozogj.
"Mintha egy sapka lenne az agyamon ami nem engedi át az infokat. A bal mandulám mellett érzek valamit, mintha egy daganat lenne."
Mindkettő lehet elvonási tünet, de ha aggódsz, menj orvoshoz.
Az orvos sose árthat! Ha aggódsz, inkább menj el! Lehet, hogy segíteni is tud, hogyha elvonási tünetek, akkor hogyan enyhítheted őket! Meg az sem utolsó ha megnyugtat!
Neked mi segített a leszokásban? Éppen is leálló pályára álltam /fekete tüdő - Emberi Test kiállítás sokkkk/ és kíváncsi vagyok kinek mi teszi be a kaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!