Coca-colát lehet inni antidepresszáns mellé?
A coca colaban nincs sem gyogynoveny, sem kokain. Valamikor tenyleg volt, de az me'g az 1800-as evekben volt. Manapsag csak cukor, koffein, es festek van benne.
Ami gondot okozhat, hogy a koffein noveli a vernyomast, es a SSRI-nek is vernyomasnovelo szerepe van, tehat jobb, ha csak mertekkel iszod (persze a legjobb az lenne, ha nem innal semmifele ilyen festett szart, a vilagon az egyik legegeszsegtelenebb dolog).
kétlem, hogy bármi természetes anyag lenne a kólában, de nem szeretnék vitatkozni erről, csak leírnám a tapasztalatom, én SNRI-t szedek kicsit más, de hasonló, mondjuk havonta egyszer vagy ritkábban iszom kólát, kerülöm, de nem okoz semmit, legalábbis nem vettem észre semmi szokatlant olyankor, meg mikor elkezdtem szedni, orvos mondta, hogy alkoholt ne nagyon, de ezenkívül semmi másra nem mondta, hogy nem javasolja
itt is írják, hogy abból a növényből van benne, amiből a kokaint is készítik, de ez nem azt jelenti, hogy kokain lenne [link]
Az egyik ismerösöm bolt vezető és kapott ilyen levelett a pesitöl meg a coca colatol is miden az ösze tétele meg fog változni mert meg kéne emelni az árait a csipsz adó miatt
kárso anyagok nem lesznek benne
Az energia ital is változik egy tea fajtábol fogják késziteni trauin helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!