Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Figyelemzavarosok! Nektek...

Figyelemzavarosok! Nektek milyen az élet ezzel a betegséggel?

Figyelt kérdés
18/f vagyok és nincs papírom róla de minden pszichológusom és tanárom szerint is súlyos figyelemzavarom van. Én csak annyit tapasztalok hogy mindenki aztmondja rólam hogy szétszórt vagyok, mindig hülyeséget beszélek tehát nem gondolom meg csak mondom és ezzel megbántok másokat és énis nagyon szenvedek miatta. A cucaim szanaszét vannak mindig, és a füzeteimet se találom soha mert ledobom valahova csak azután már nemtom hova. Egyszerűen nem tudok rendszerezni. Már ovis kroomban is énvoltama fekete bárány. Verekedtem hol engem vertek suliban is ezvolt. Emlékszem elsőben amikor tanultam nem tudtam ülni mert szinte hangyás voltanm. Ezt úgy értem hogy bizseregtem és mindig össze vissza ültema széken mert nem tudtam egyszerűen megülni. Szerintetek is ez figyelemzavarra utal? Mostanság a sok bántás miatt hatalmas a szorongás bennem szinte minden buliban xanaxra iszok és üresnek találom az életem. Mindenbe belekezdek midnen sportba de pár hónapon belül megunom. A barátaimmal mindig összeveszek, kiakadok ordibálok. Tiszta hangulatember lettem, amikro szarkedvem van akkor bárki odajön hozzám megbántom stb.... Emellett szinte kávéfüggő avygok már 5-óta, és naponta 1,5 liter kólát megiszok. Folyamatosan keresema hibát bennem hogy mitől alakultak így a dolgaim, de nem tudom és senki enm mondja el konkrétan hogy egy betegség miatt lett szar az életem és valszeg emiatt leszek drogos
2012. máj. 16. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
kéne keresni egy normális orvost, és a xanaxra de úgy ám blokk az összes gyógyszerre nem szabad inni, mert felerősítheti a mellékhatásokat.
2012. máj. 16. 11:11
 2/2 A kérdező kommentje:
csak tudod én már voltam kismillió ehlyen pszichiáterhez meg nem emgyek mert 18 felett úgyse írna fel semmi csak antidepit vagy rivotrilt. Nekem ritalinra lenne szükségem csak aztmeg nem írhatják fel
2012. máj. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!