Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség 18 évesen?

Pánikbetegség 18 évesen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 23:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Tényleg ennyi a kérdés?
2012. máj. 15. 23:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Nehéz légzésem van, már elég rég ota, mimden nap, myugalmi helyzetben is.
2012. máj. 15. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha te írtad előbb a nehézlégzéses kérdést akkor ne azt csináld, hogy kinézel magadnak egy szimpatikus betegséged és elfogadod azt, TOLD EL A PICI FENEKED ORVOSHOZ!
2012. máj. 15. 23:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Én írtam igen. Tudod nagyon nem szimpatikus. Eléggé megvagyok ijedve. Most olvastam rendesen utánna, de holnap már megyek az orvoshoz.
2012. máj. 15. 23:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom sohase, hogy neten olvass utána betegségeknek, már azért is mert ha beírsz bármit biztos, hogy a google a lehető legrosszabb opciókat fogja kidobni és ez mindennél igaz. És felesleges előre rettegni valami olyantől, amihez lehet a világon semmi közöd. Csukd le a gépet és menj aludni.
2012. máj. 16. 00:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, remélem nincs semmi baj. Csak már rég óta van, és egyre zavarobb. De azért elmegyek orvoshoz, hogy megnyugodjak.
2012. máj. 16. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Én 21 voltam mikor elöjött.Nálam ájulásig fajult akkor a dolog,és több mint 4évembe telt mire kikeveredtem.Nekem a különböző gyógyszerek semmit nem segítettek,inkább csak hátráltattak a gyógyulásban,mert érzéketlenné és tompává váltam tőlük.De hál Istennek megtaláltam egyedül a kiutat a dologból,de sajnos ezt módszert nem javasolhatom senkinek,nem biztos hogy másoknál is működik,és nem is legális.
2012. máj. 17. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:

ismerősömnek ugyan ez volt. Nála ezt állapították meg:

[link]

kapott xanaxot rá

2012. máj. 17. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Shirley Trickett: Csak semmi pánik!

Jó könyv, olvasd el.

2012. máj. 17. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
15 00 köszi ezt a linket,nekem is ugyanilyen tüneteim voltak régen,bár anno a doki csak annyit mondott,hogy pánikzavarom van.
2012. máj. 17. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!