Pánikbetegség 15 évesen? Vagy ez mi?
Pár napja kiszámíthatatlanul rámtört egy olyan érzés, hogy én megfogok hallni.Időhöz és helyhez nem volt független, épp a buszmegállóba álltam, és vártam a buszt. Egyszer csak rosszúl lettem, a szívemet az agyamban éreztem hogy dobog, és lepergett az agyamban az egész életem, és hogy kislánykoromban milyen boldog voltam.Egyszer csak mintha "felkeltem volna".Le kellett ülnöm, míg visszazökkentem a világba, de addig olyan volt, mintha egy másik dimenzióba lettem volna.Utána fél óráig olyan volt, mintha félig élő és halott lettem volna.Nem nagyon éreztem, hogy magamba lettem volna az én testemben.Inkább csak úgy voltam de magamról nem nagyon tudtam. Ma este ugyanez megtörtént, de ma kikaptam a fél évi bizonyítványomat, ami nem lett fényes, és kissé padlóra küldött.Ugyan ez megtörtént zuhanyzás után.Hál isten itt volt anyu, és ő segített lenyugtatni.Borzalmas érzés és nagyoon félek hogy megtörténik újra!Mit tegyek?
15/L
Még akár pánikbetegség kezdeti szakasza is lehet.
Menj vele orvoshoz! Nekem volt, és nagyon bánom, hogy nem mentem el azonnal, mert nagyon sokat segített! Szóval ne húzd az időt!
Szerintem ez nem pánikbetegség, hanem olyan idegi alapú szívritmuszavar-féleség, de az orvosok sem tudnak vele mit kezdeni ( tapasztalat). Végig járod a kanosszát és csak azt fogják mondani, hogy ez minden harmadik nőnél előfordul (és a férfiaknál is kezd mind gyakoribbá vállni).
Amit kezdhetsz vele: próbálj érdeklődni a légzésgykorlatok iránt. Ha volna egy jóga oktató, akitől megtanulhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!