Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség 15 évesen? Vagy...

Pánikbetegség 15 évesen? Vagy ez mi?

Figyelt kérdés

Pár napja kiszámíthatatlanul rámtört egy olyan érzés, hogy én megfogok hallni.Időhöz és helyhez nem volt független, épp a buszmegállóba álltam, és vártam a buszt. Egyszer csak rosszúl lettem, a szívemet az agyamban éreztem hogy dobog, és lepergett az agyamban az egész életem, és hogy kislánykoromban milyen boldog voltam.Egyszer csak mintha "felkeltem volna".Le kellett ülnöm, míg visszazökkentem a világba, de addig olyan volt, mintha egy másik dimenzióba lettem volna.Utána fél óráig olyan volt, mintha félig élő és halott lettem volna.Nem nagyon éreztem, hogy magamba lettem volna az én testemben.Inkább csak úgy voltam de magamról nem nagyon tudtam. Ma este ugyanez megtörtént, de ma kikaptam a fél évi bizonyítványomat, ami nem lett fényes, és kissé padlóra küldött.Ugyan ez megtörtént zuhanyzás után.Hál isten itt volt anyu, és ő segített lenyugtatni.Borzalmas érzés és nagyoon félek hogy megtörténik újra!Mit tegyek?

15/L

2011. jan. 25. 22:57
 1/8 anonim válasza:
0%
őőő... hát esetleg halál mennyiségű nyugtató megoldja a problémát.... tartalmas ideig :-/
2011. jan. 25. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Még akár pánikbetegség kezdeti szakasza is lehet.

Menj vele orvoshoz! Nekem volt, és nagyon bánom, hogy nem mentem el azonnal, mert nagyon sokat segített! Szóval ne húzd az időt!

2011. jan. 25. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
A pánikbetegség nincs korhoz kötve. Simán lehetsz 15 évesen pánikbeteg. Az ilyen hirtelen jött tünetek azonban mindig egy korábbi trauma vagy sokk "leképződései". Akkor szokott ilyen hirtelenséggel előfordulni ha valami komoly dolog történt veled (nemrég) és nem tudod feldolgozni. Érdemes lenne elgondolkodnod ezen!
2011. jan. 26. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem pánikbetegség, hanem olyan idegi alapú szívritmuszavar-féleség, de az orvosok sem tudnak vele mit kezdeni ( tapasztalat). Végig járod a kanosszát és csak azt fogják mondani, hogy ez minden harmadik nőnél előfordul (és a férfiaknál is kezd mind gyakoribbá vállni).

Amit kezdhetsz vele: próbálj érdeklődni a légzésgykorlatok iránt. Ha volna egy jóga oktató, akitől megtanulhatnád.

2011. jan. 27. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló!Te ne vagy normális!Vegyél be te nyugtatót annyit te idióta barom!
2011. jan. 28. 21:10
 6/8 anonim válasza:
Nekem 17 évesen volt az első pánikrohamom. Sokáig nem kértem orvosi segítséget, évekig szenvedtem, tüneteim rosszabbodtak. A pánikbetegség nem hiszti, nem lelki eredetű probléma, hanem SZERVI BETEGSÉG. Gyógyítható, és gyógyítani is kell mert felőröl. Pár hónap gyógyszeres kúra és ennyi az egész, meggyógyulsz :-)
2011. febr. 24. 22:51
 7/8 anonim válasza:
Ez pánikroham volt, egyértelmű. Ha többször jön, akkor az a pánikbetegség. Gyógyszerrel kezelhető, a szerotonin szintet a pszichiáter tudja beállítani. 15 évesen is jöhet, sajnos.
2011. márc. 10. 07:08
 8/8 anonim válasza:
A nyugtató erre hatástalan!
2011. márc. 10. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!