Mit csináljak? Antidepresszáns?
Figyelt kérdés
pánikbetesgéggek küzdök.
Kb 3/4 éve nem volt "rohamom", azt két hete rámjött.
A dokim irt fel xanaxot, s yarocellt, de nem szedem öket, nyugtatót csak is akkor ha rámjön a pánik.
Erre tegnap megint előjött, s most nagyon gondolkodom, hogy kiváltom az antidepresszánst, de félek tőle... nem lehet rászokni?? De azt se akarom hogy folyton rámjöjjön.
Nincs valami más? pl homeopátiás gyógyszer???
kösziii
2012. máj. 15. 13:13
11/13 A kérdező kommentje:
vettem naturland nyugtató teát... remélem segit, mert nem vagyok jól...
2012. máj. 15. 20:01
12/13 anonim válasza:
Nekem négy évembe telt,de megszabadultam a betegségtől.
A gyógyszereket én sem szedtem,helyette mikor jött a roham megittam egy két sört,és akkor nem jött a roham.
Bár kicsit rákaptam anno a sörre,de nem lettem alkesz mára semmi bajom.És sört is csak akkor iszom ha baráti összejövetel van.
13/13 A kérdező kommentje:
Komolyan sört ittál??? ezt még nem is hallodtam ::DD bár a párom mindig mondogatja, mikor beidegelem magam hogy nem tudok elaludni hogy igyak meg egy sört... :D
2012. máj. 18. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!