Ha egy férfi szerelmes, az mennyire befolyásolja a szellemi képességeit?
Figyelt kérdés
Mennyire lassul le a gondolkodása, autóvezetésnél mennyire nő a reakcióidő, emlékezőképesség stb2009. jún. 25. 21:16
1/4 anonim válasza:
Nagyon... Tapasztalatból mondom. Február körül lettem szerelmes egy lányba, és ezután nem bírtam órán figyelni, dolgozataimat 1-esre és 2-esre írtam, otthon képtelen voltam tanulni... Mindent elfelejtettem, otthonhagytam... De aztán szerencsére kigyógyultam.
2/4 anonim válasza:
:D :D :D :D
ez egy anyira vicces kérdés
szerintem mindegy hogy férfi vagy nö, ha beindul a folyamat akkor az ember képtelen koncentrálni, de tudja kényszeríteni magát.
3/4 anonim válasza:
Ha viszonozzák a szerelmet, szerintem pont gyorsul a gondolkodása(om)...
4/4 anonim válasza:
Ilyenkor enni nem tudok.Reakció időm nem lassul csak nem tudom ugy csinálni a hétköznapi dolgokat vagy lassul a gondolkodásom,feledékeny vagy.De soha nem viszonozzák igyhát hamar felejtek mert már hozzá szoktam az évek alatt.18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!