Mi a francnak néznek bolondnak?
Imádok festeni, és nagyon tetszenek a vér festések. Szeretném kipróbálni én is,milyen vérrel festeni. Persze nem máséval hanem saját vérrel. megvágnám a karomat vagy az ujjamat és jönne a vér. Mikor ezt elmeséltem,totál bolodnak néztek,és pszichológushoz akarnak vinni... anyámnak tetszik az ötlet,ő tudja hogy milyen vagyok.
Most ez tényleg ennyire elítélendő dolog?
Kicsit sem mondtam hogy művész akarok lenni:) Sőt,manapság már nincsenek igazán művészek,csak 1-2.
Második: magamnak festek,nem másnak.
Ha megkérnek akkor rajzolok,és festek kérésre.
tehát én NEM akarok művész lenni,légszíves ne forgasd ki a szavaimat,mert én ilyet NEM írtam:) Saját magam szórakoztatására festek.
Szereted a szexet nem?
Szereted a fagyit?
Szereted a zenét?
....stb...
mindenki mást szeret!
Amúgy voltam már pszichológusnál anno,nem is egynél. Mi lett a vége? boldogtalan voltam!
Lány vagy? Mert én olvastam már menstruációs vérrel való festésről is... :D
Amúgy grafikus tanuló vagyok, egyszer egyik egyik osztálytársamnak eleredt az orra vére és azzal festette tovább a képét. Sőt, egyszer történt olyan (nem a mi osztályunkban) hogy jött egy aktmodell nő, akinek éppen megvolt. Megoldás? Tettek alá egy lavórt. :DDDD
Szóval az ilyen "művészlelkek" nem rettennek el semmitől. Az meg hogy karcolgatod magad annyira hogy jöjjön vér, begyógyul, meg se fog látszani a helye, azon kívül alig fáj. Nem látok ezzel problémát.
Igen,lány vagyok:D
Igazából nem karcolgatás,de köszi a választ:D
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!