Depresziosokat miért kell nézik bolondnak?
Figyelt kérdés
és a kapcsolatokat sem kőnyű felépiteni legalábbis MEKÜNK!2011. jan. 21. 13:08
1/12 A kérdező kommentje:
bocsi A KELLET SZÓÉRT ROSSZUL FOGALMAZTAM!
2011. jan. 21. 13:10
2/12 anonim válasza:
Én depis is vagyok és szorongásom is van, de nem néznek bolondnak, mivel népbetegség, legtöbben ismerik.
Egyébként sem kell mindenkinek az orrára kötni, hogy te ilyen betegségben szenvedsz.
Ha állandóan erről beszélsz és fűnek-fának elmondod, akkor ne csodálkozz, hogy lesajnálnak.
3/12 anonim válasza:
Mert divat lett,és már nem hiteles az emberek szemében.Pontosabban azok szemében,akik nem tudják átérezni a problémát.
4/12 anonim válasza:
Ha a neten nyiltan ilyen kélrdélseket tudsz feltenni, nézz utána a deprsz,. fogalomnak és megváltozik a véleményed.
5/12 anonim válasza:
Mert senki nem szereti a nyavalygó embert. Tapasztalat...
6/12 anonim válasza:
Miért kell külön kategóriát csinálnod,hogy "depressziósok"?Mintha megbélyegzettek lennének!Amúgy én is az vagyok időnként,de nem verem nagydobra:(
7/12 homo ludensz válasza:
Azok nézik bolondnak akik még nem voltak depisek,akik voltak azok tudják hogy miről beszélnek.
8/12 anonim válasza:
Mert nagyon ostobák!Nem tudják,hogy a depressziónak semmi köze nincs az elmebajhoz.Pedig ahhoz,hogy valaki legalább ennyit tudjon,nem kell főiskola.
9/12 anonim válasza:
Mert sokszor furcsán viselkedünk.
10/12 anonim válasza:
Mert tényleg bolondok vagyunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!