Nem jövök rá, valaki megfejtené nekem mi lehet?
Nekem is van egy visszatérő álmom sokszor, csak nekem az hogy futok-futok de nem jutok előrébb és vmi mindig üldöz és mivel nem megyek előrébb így egyre közelebb ér hozzám és a végén fölébredek... :S
Szerintem lehetséges h vmitől félünk... De jó lenne ha az én álmomat is megfejtené valaki :)
LÉPCSŐ-Általában szerelem. Lépcső, ha felérsz rajta célodhoz: sikeres hódítás; ha nem bírsz feljutni, omladozik, hullámzik vagy leszakad alattad: különösen nők álmában: nem érzed maga elég kívánatosnak, vonzónak; ha iszonyodva, veszélyt érezve, de feljutsz: férfi álomban leküzdött gátlások; nők álmában - szexuális alakoskodás, amellyel ideig-óráig célt érsz. Lépcsőn lefelé menni: ha vidámnak érzed: megbékélés; ha rémisztő, meredek lépcsőn mész le, zuhanástól tartasz: bizonytalan kiéletlen, vagy kiélhetetlen szerelmi vágyak. Spanyollépcső: túl hirtelen elszabaduló szerelmi indulatok. Csigalépcső: szerelmi megrögzöttség; minden kapcsolatodban ugyanazt a hibát követed el; szerelmeid ugyanúgy végződnek és partnereid hasonlítanak egymásra.
LÉPCSŐHÁZ - Fantáziádat jobban élvezed, mint a valóságot.
FUTNI,FUTÁS- Jó helyezkedés, ügyesen érvényesülsz
Kezdőlap
Álomfejtés
Betűrendben
Horoszkóp
Könyvajánló
Fórum
Hozzászólás
Súgó
|| A || Á || B || C || D || E || É || F || G || H ||
|| I || Í || J || K || L || M || N || O || Ó || Ö || Ő || P ||
|| R || S || T || U || Ú || Ü || Ű || V || Z || X ||
Ü
ÜDVÖZLŐLAP
ÜDÜLŐ, ÜDÜLŐHELY
ÜGETŐ
ÜGYNÖK
ÜGYVÉD
ÜLDÖZÉS
ÜLLŐ
ÜLTETNI
ÜNNEP
ÜNNEPÉLY
ÜREG
ÜRGE
ÜSTÖKÖS
ÜTKÖZŐ
ÜTÉS, ÜTNI
ÜVEG
ÜZEM
ÜZLET
ÜDVÖZLŐLAP Lustaság; mulasztás.
ÜDÜLŐ, ÜDÜLŐHELY Sok munka, kényszerű takarékoskodás.
ÜGETŐ - Ráfizetés.
ÜGYNÖK - Idegen befolyás; olyan dologra akarnak rábírni, amihez semmi kedved; ha ügynök elad neked valamit: beadod a derekad egy dologban.
ÜGYVÉD Utólag talált megoldás; jó érv, ami sajnos jóval a vita után jut az eszedbe.
ÜLDÖZÉS - Ha téged üldöznek: visszafogottság; sok elhallgatott megjegyzés. Ha Te üldözöl kergetsz másokat: elégedetlen vagy önmagaddal; rossz szokásaiddal felhagyni igyekszel.
ÚÚÚ...:)
Bocsi kicsit sokat másoltam be...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!