Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt köztetek olyan akit...

Volt köztetek olyan akit mindig terrorizáltal az általános és, vagy középiskolában!?

Figyelt kérdés
Nekem nem hagytak nyugtot mindig volt pár ember aki hol beleütött a karomban vagy megütöttek meg rosszindulatúak voltak velem nah.mert béketűrő áldozati bárány vagyok nem egy tetves pszicho-szociophata aki jól betakarja a másikat.volt olyan,hogy rádobták a kosárlabdát az ujjamra ami kificamodott. És másnap ilyent mond másnap,hogymivan törött kezű mondom neki,hogynem tört el.

2012. máj. 8. 13:52
 1/6 anonim válasza:
Általánosban még nem nagyon volt ilyen, se velem, se mással, ott nagyon jó volt a közösség. Középiskolában viszont annál rosszabb volt minden. Talán pont azért lettem céltábla, mert béketűrő, konfliktuskerülő vagyok, a jó társasághoz voltam szokva. Elég sokat kekeckedtek velem, én meg nem tudtam lereagálni. Nem is nagyon érdekelt, amíg nem lett belőle fizikális, megalázós helyzet, akkor kicsit eldurrant az agyam, és elég durván megfolytogattam egy fölöttem járót. Utána jó sokáig csend volt, mondjuk nem volt jó, hogy majdnem kirúgtak érte...
2012. máj. 8. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt. Bár azt hozzáteszem, hogy csak verbálisan, hozzámérni sosem mertek.
2012. máj. 8. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen. nagyon mély nyomokat tudnak ezek hagyni az emberben és a mai napig, ha szembesülök hasonlóval, összeszorul a gyomrom. illetőleg ha nem teszek ellene semmit, gyűlölöm magam érte. számomra felfoghatatlan, mire jó ez. miért teszik. régen megkérdeztem azoktól, akik "terrorizáltak" engem, hogy miért kell ezt csinálni, ők mindössze annyit válaszoltak, hogy csak úgy. ja...
2012. máj. 8. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem is cseszegettek 6-8-ik osztályig, valahogy kibírtam, gyomoridegem volt minden reggel, hánytam, sokáig betegséget színleltem, hogy ne kelljen a terrorba visszamenni.

Mindig is csendesebb, visszahúzódóbb voltam, de nem voltam teljesen antiszociális. Aztán a fenti események miatt teljesen magamba fordultam, ezt a középsuliba sem tudtam leküzdeni. Most 12.-es vagyok, és nincs egy igazi barátom se. A pszichopata volt osztálytársam pedig köszöni, jól, van, mikor meglátom az utcán a villamosból, jön, hogy kinyírjam. 19/F

2012. máj. 8. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Általánosban napi rendszerességgel vertek. Később középsuliban már az első nap betalált 6 cigánygyerek és szétverték a szemöldökömet. Akkor valami megtört bennem és feltámadt az állat az volt a végpont. Bekeményítettem, felcsaptam punknak, ittam, éjszakáztam, bandáztam majd meg is buktam sikeresen elsőben de teljesen megérte:D Megtanultam kezelni az ilyen konfliktushelyzeteket és az az egy év nihil élet segített begyógyítani a múlt sebeit meg rendezni a dolgokat a fejemben:D Adok egy tanácsot tapasztalatból hogy neked már ezt ne kelljen végigcsinálnod. Ne etesd a trollt mert hízik. Mindig van erőszakmentes kiút a konfliktushelyzetben csak ne hagyd hogy lássák rajtad a félelmedet, idővel megtanulod aggresszióvá alakítani azt ami most leblokkolásra kényszerít és onnan már nyert ügyed van, egyszerűen zsigerből el tudod intézni a barmokat egy ökölcsapás nélkül pusztán a kiállásoddal:D Ha meg mégse sikerülne, nyugodtan mássz a felbújtó arcába ha meg akarnak verni, ha megtámad jogod van földbe döngölni. Annyit nem ér hogy megboruljon az elméd és egy életen át szorongj miatta:) Fel a fejjel te vagy a jó, csak hozd ki magadból a legjobbat:)
2012. máj. 8. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok olyat követnek el "diákcsínyként" az iskolában, amit ha egy iskolából már kinőtt ember követ el az utcán, simán bűncselekménynek minősül. De a középiskolás "gyerekekkel" elnézőbb a társadalom (legalábbis bizonyos emberek), szegénykének biztos rossz gyerekkora volt, béküljenek ki, rendezzék le egymás között, stb. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen mit szólna, ha leütnék, kirabolnák az utcán, aztán a rendőr mondaná: Intézzék el egymás között. Úgyhogy én ezt az iskolarendőrös dolgot maximálisan támogatni tudom, pedig nem vagyok egy mániákus rendpárti.
2012. máj. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!