Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem érdekelnek se a nők, se a...

Nem érdekelnek se a nők, se a férfiak. Mi vagyok?

Figyelt kérdés
Aszexuális, vagy frigid? Vagy más?

2012. máj. 5. 06:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
előző: én nem pontoztalak le, de megkérdezhetem,hogy milyen hormonális zavar befolyásolja az érzelmeket? A kérdezőről nem tudom, hogy van vele, de a legtöbb aszexuális érez nemi vágyat önmagában, csak nem érez vonzódást, nem irányul semmire. Nem kötözködés, hanem tényleg érdekelne. :)
2012. máj. 11. 10:25
 12/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nyugi, bírom, h mindig az én kérdéseimnél törnek ki a háborúk. :D

Szóval egy régebbi rossz emlék miatt nem érdekel az egész szexualitás, ha ez segít a válaszban. :)

2012. máj. 11. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A hormonszintek meghatároznak egy sor vonzódással, szexuális affinitással kapcsolatos tulajdonságot.

Lásd: nők menopauza vagy menstruáció idején. Kamasz fiúk.

A vonzódás alapja is az oxitocin/endorfin/szerotonin-dopamin.

Persze ez csak egy lehetséges magyarázat, főleg ha a háttérben lelki traumák vannak, nem állítom, hogy nekem van igazam :)

2012. máj. 11. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Fel tudnád idézni előttünk azt a nyilván rossz emléket, ami mai napig stresszel?

Okozott-e valamilyen maradandó testi károsodást, vagy pusztán a rossz emlék miatt érzel így?

Hány éves voltál akkor, illetve mennyi vagy most?

Nő/Férfi vagy?

2012. szept. 8. 02:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 16 éves. Egy éve, 15 évesen megerőszakoltak, maradandó testi károsodást nem okozott, csak ugye lelkit...
2012. szept. 8. 15:51
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor jó. A lelki sérüléseket könnyebb legyőzni.

Fontos, hogy foglalkozni kell vele. Akarni kell legyőzni.

A kérdéseddel az első lépést már megtetted.

A szex olyan, mint a lovaglás. Ha nem esel le a lóról, akkor pozitív az élmény. Ha ledob a ló, és megütöd magad, akkor negatív.

Fontos, hogy a téged ért kellemetlenséget mielőbb el tudd feledni.

Aki leesik a lóról annak azt tanácsolják, hogy mielőbb újból fel kell ülni a nyeregbe, és akkor a kellemetlen emlékek felülíródnak.

Következő lépésként nézd meg az alábbi hivatkozást.

[link]

2012. szept. 9. 22:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Javaslom egy hozzáértő pszichológus felkeresését, a szexuális trauma mélyebb lelki sérüléseket okoz, mint amit a legtöbb ember egymaga fel tud dolgozni.

- MoonEyes

2013. márc. 2. 20:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de csak romlott a helyzet. :/ De azért köszi.
2013. márc. 2. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem aszexualitásról van szó, hanem ún. elfolytásról, a rossz emlékeket próbáljuk elfelejteni, nem gondolni rá. Ez évekig is eltarthat, de ne aggódj, egy megfelelő gyengéd partnerrel meg fog oldódni! Sok sikert, és légy boldog!!
2013. márc. 3. 06:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbáltam (/tuk) ezt is, ma egy hete, és csak rontottunk rajtam. Sosem leszek már a régi. :/
2013. márc. 3. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!