Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Feszültségek levezetése...

Feszültségek levezetése hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 17 éves lány vagyok. Elég sok, és nagy nyomás nehezedik mostanában rám, amiket egyre nehezebben viselek, ráadásul sok olyan ember van, aki felbosszant. Viszont az a típus vagyok, aki csendben tűr, viszont érzem, hogy ez így nem mehet tovább :S valahogy le kéne vezetni ezeket a feszültségeket.
2012. máj. 4. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Feszültséglevezetésre a legjobb a fizikai megterhelés, bármilyen mozgás, sport, fizikai munka, legalábbis nekem ez jön be. Ha van kedved bővebben beszélgetni, írj privit nyugodtan!
2012. máj. 4. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Osztom az előző hozzászóló véleményét, viszont valakinek el kell mondanod. Ez így nem mehet tovább. A freudi és a Jung-féle pszichológia is alátámasztja ezt!

Jó módszerek vannak a megnyugvásra. A testmozgás mellett. Szabályos légzés, szauna és jóga. :)

Ha gondolod írj privit!

2012. jún. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!