Kihez fordulhatok Pécsett?
Figyelt kérdés
Néha úgy érze el kellen beszélgetnem valakivel.
Van több minden az életemben ami gondot okzo és van ami rendsezresen visszatér és lebénít.
A gondom a következő ha Pécsre szeretnék menni valakihez az pénzbe kerül,de nics rá :-(
Amit a Tb fizetne-,de nem kérnék a háziorvostól beutalót-az a város meg tól messze van.
Hogy mehetnék valakihez pécsre?
2012. máj. 4. 15:17
1/2 anonim válasza:
hány éves vagy?:) nemed? mi a bajod?:/
én pécsi vagyok, ha gondolod meghallgatlak:)
2/2 anonim válasza:
Látom, régen tetted fel a kérdésedet, de talán még aktuális. A háziorvosok sok hasonlót látnak, biztosan nem lepődne meg, ha ez aggaszt.Tudomásom szerint a pszichiátria ambulanciára a Rét utcában nem kell beutaló, ott is tudnak jó szakembert ajánlani, szerintem a városban is. Ha privát üzenetet írsz és látnám milyen jellegű gondod van, talán többet is tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!