Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet maximálisan...

Hogyan lehet maximálisan kiélni a fiatalságot?

Figyelt kérdés
Sokszor eszembe jut, hogy mi van ha nem élem ki magam, mármint nem szeretném, hogy idősebb koromból visszatekintve bánkódjak, amiért nem tettem meg egy csomó mindent.

2012. máj. 4. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"De ha az embernek még vissza van egy éve egy iskolából"

Pont a középiskola utolsó éve az, amikor minden hétvégén buli van, és amúgy meg minden fiú jár kb. minden lánnyal.

2012. máj. 5. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
66%

ez a kiélés egy akkora marhaság hogy csak na.

nemtudom honnét jött, de elég kétségbeejtő szöveg. f@szom kivan veletek, hogy azon aggódtok hogy 65évesen arra gondoltok vissza hogy húbzzeg nem dugtam meg a szomszéd julcsit a bokorban. akkor már nem is fogunk élni basszus, vagy ha mégis akkoris a tolókocsiban fogunk nyöszörögni krokodilnyugtatóért mert mindenünk fájni fog, ne azon sírj hogy mi lesz ha, vagy mi nem lesz, ha !!! felejtsd el a ha-t, és élj! csinálj minden olyat amihez kedved van, túrázz, zenélj, olvass,csináljatok sátorozós bográcsozós bulit, csajozz mit bánom én, de az a lényeg hogy jól érezzed magad, tudjad hol a helyed. ez a fontos. de a mindennap beiszunk beszívunk bek@runk nem vezet sehová, nem kiélni hanem kiégni fogsz, 30 évesen hulladék leszel.

2012. máj. 20. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!