Leszokás után mennyi ideig tart, amíg normalizálódik az agyműködés?
Figyelt kérdés
Kb. 7 évig pusztítottam magamat, füvet szívtam reggeltől estig, az utóbbi pár évben már alkohollal, gyógyszerekkel is kevertem. Eszméletlen mennyiségeket fogyasztottam. Éreztem, hogy a gödör legalján vagyok, és ha nem változtatok, vége az életemnek. Kb. másfél hónapja elegem lett, egyik napról a másikra felhagytam mindennel, azóta semmit nem fogyasztottam. Az első 2 hét elég rossz volt, aztán napról napra jobb lett a közérzetem, mintha kicseréltek volna. Elkezdtem edzeni (amit most sem hagyok ki soha), emberek közé járni, hasznos dolgokkal foglalkozni. Viszont kb. 2 hete ürességet érzek magamban. Szétszórt vagyok, nem tudok magammal mit kezdeni, alig érdekel valami. Annak idején még betépve is többre voltam képes. Ha válaszolnom kell egy kérdésre, nem tudok olyan frappánsan, zökkenőmentesen reagálni mint azelőtt. Nem vagyok ideges, nagyobb társaságban is jól érzem magam, de valahogy nem az igazi. Túl korai lenne még a változás? Normális az, hogy 3 héttel a leállást követően jobb volt mint most? Sem a fű, sem az alkohol nem hiányzik, a visszaeséstől nem tartok. Nem vagyok türelmetlen, elfogadom, ha több idő kell, hogy regenerálódjak, csak nem tudom hova tenni ezt a változást.2012. ápr. 24. 16:14
1/5 anonim válasza:
Elég ritka eset a tiéd. Mármint aki belátja, és leteszi a drogot. De a cigiről való leszokás első komolyabb próbája, az a 3. hónap vége. És akkor még sehol se vagy, csak reménykedhetsz. A drognál és az alkoholnál meg még több idő kell. Úgyhogy az igazi leszokás próbája még hátravan. De tartsál ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Már annyira utáltam magamat, hogy változtatnom kellett. Annyira nagy volt a szakadék az értékrendem és az életmódom között, hogy meg kellett lépnem. Bár előbb lettem volna ennyire bölcs.
2012. ápr. 24. 16:29
3/5 anonim válasza:
A neheze még hátravan, de sok sikert.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat.
2012. ápr. 24. 16:37
5/5 anonim válasza:
7 év nem semmi........valóban sok kitartás és elkötelezettség kell ahoz,hogy valóban elérd a célod de ha már volt erőd és kitartásod,hogz eddig eljutottál FEl NE ADD.Nálad ez a változás normális 7 év önpusztitó életvitel és most,hogy vége nem találtad meg a valódi értékrendedet ami a szervezetedet is megviseli elég rendesen de FEL NE ADD mert akkor az megint nem te lennél.Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!