Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A vagdosást felváltotta a nem...

A vagdosást felváltotta a nem evés?

Figyelt kérdés
Februárban tettem le a pengét. 3 évig csináltam. Mindegy, hogy miért. Ami furcsa, hogy nagy az étvágyam, és miért alakult ez ki nálam, hogy nem tudok enni. Keresem az okokat, de nem találom. Sok ideje nem vagdosom magam, és nagyon sokszor hiányzott, de erős voltam, és büszke voltam magamra, és a búcsú is olyan "szép" volt, hogy nem akartam megint belemenni. Testalkatommal sohasem voltam megelégedve, mert apám erős, hízós testtípusát örököltem. Anyámtól szinte minden nap kaptam csipkelődő megjegyzéseket, de lepergett rólam, jó vicc volt. Furcsa, hogy a régebbi nagy étvágyú lusta lányt, valami más váltotta fel. Anyám sokat dolgozik, így a háztartást nekem kell(ene) vezetnem. Amit csinálok, a legkisebb porszem is zavar, riasztó eddig nem így volt. Ő persze ennek nagyon örül, és az ő nevelésének tudja be a változást. Nem bírok szinte semmit enni, sokszor megszédülök, de igazából éhségérzetet nem érzek. Miért van ez? Tudom, vannak komolyabb problémák, amiket most nem írnék le. Pszichológus nem jöhet szóba. Valahogy nekem kellene magam helyre tenni, ahogy eddig? Mitől alakulhatott ki az éhezés élvezete? Valakinek van ötlete, a megoldásra? 17/L

2012. ápr. 22. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minél előbb ki kellene ebből lábalnod, mert így teljesen tönkreteszed az immunrendszered, ciklusod, bőröd, hajad, stb.

Az már jó, hogy tudod, hogy ez így nem normális. Én a helyedben elkezdenék jógázni, futni, sportolni, próbáld meg ott levezetni a feszültségedet. Ha nem akarsz pszichiáterhez menni, akkor ajánlanám a kineziológust, ő nem fog teletömni nyugtatókkal.

És mivel eljutottál addig, hogy tudod, ez egészségtelen, a napi minimum 2000 kalóriát be KELL vinned a szervezetedbe, de nem csokik, meg ilyen sz@rok által, hanem rendes étellel, még ha nem élvezed is. Tudom milyen borzasztó így enni, kész szenvedés az egész, de előbb-utóbb megszokod, viszont tényleg kellene egy szakemberrel beszélgetned (nyugtatókat én sem szednék).

Sajnos ezt mind saját tapasztalatból írom, nekem is voltak az evéssel problémáim, a stressz miatt, csak jóval fiatalabb voltam, mint te.

2012. máj. 2. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
tényleg nem hülyeségből mondom, de rendszeres, kielégítő, szenvedélyes, szex valakivel akivel szeretitek egymást, megoldás minden búra, bánatra.
2012. jún. 26. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem pont fordítva volt: a nemevést váltotta fel a vagdosás.

16/L

2012. nov. 29. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!