A vagdosást felváltotta a nem evés?
Minél előbb ki kellene ebből lábalnod, mert így teljesen tönkreteszed az immunrendszered, ciklusod, bőröd, hajad, stb.
Az már jó, hogy tudod, hogy ez így nem normális. Én a helyedben elkezdenék jógázni, futni, sportolni, próbáld meg ott levezetni a feszültségedet. Ha nem akarsz pszichiáterhez menni, akkor ajánlanám a kineziológust, ő nem fog teletömni nyugtatókkal.
És mivel eljutottál addig, hogy tudod, ez egészségtelen, a napi minimum 2000 kalóriát be KELL vinned a szervezetedbe, de nem csokik, meg ilyen sz@rok által, hanem rendes étellel, még ha nem élvezed is. Tudom milyen borzasztó így enni, kész szenvedés az egész, de előbb-utóbb megszokod, viszont tényleg kellene egy szakemberrel beszélgetned (nyugtatókat én sem szednék).
Sajnos ezt mind saját tapasztalatból írom, nekem is voltak az evéssel problémáim, a stressz miatt, csak jóval fiatalabb voltam, mint te.
nekem pont fordítva volt: a nemevést váltotta fel a vagdosás.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!