Asperger szindrómásoknak, illetve magasan funkcionáló autistáknak van valamilyen fórum, levelezőlista, FB csoport, egyéb? (Asperger fórum. )
Ha nincsen, (az érintettek szerint) lenne rá igény?
Úgy gondoltam, hogy ÉN készítenék egy ilyen weboldalt, ahol a kommunikációs, és ismerkedési lehetőségen túl összegyűjteném egy helyre a fontosabb blogokat, weboldalakat, cikkeket a témában.
Köszönöm a válaszokat, visszajelzéseket, csodás napot!
A fórum kis leállás után újra üzemel! [link]
#3: Pontosan értem amit mondasz. Orvos diagnosztizál.
A többi csak gyanú. Éppenséggel lehet minden, amit írtál + sok más, border, bipolár, stb. Nagy a DSM :) - de ez a hely aspiknak lett elkészítve!
Van ilyen csoport, kommunikációs lehetőség - 150 tagja van, ebből több mint 50 érintett (ezt a számot 1 hónap alatt sikerült elérni, így mondható, hogy dinamikusan fejlődik).
Ha valakit érdekel, keressen rá a legnépszerűbb közösségi oldalon az "autizmus spektrum" kifejezésre, vagy írjon PM-et!
Na még egyszer... remélhetőleg utoljára. :)
Mégiscsak az autispektrum.org a nyerő.
Még csiszolódik az oldal, és ha időm lesz, tartalom is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!