Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak a pánikbetegsége...

Mit csináljak a pánikbetegségemmel?

Figyelt kérdés

Szinte biztos vagyok benne,hogy pánikbeteg vagyok. Halálfélelem, hirtelen megemelkedő vérnyomás...stb

Még csak 15 éves leszek. Orvoshoz nem merek elmenni, mert félek a gyógyszeres kezeléstől. Gyógyszerek mellett nem sportolhatok, 6 éve focizok. Mit lehet ilyenkor tenni? Csak gyógyszeres kezelés van erre?

2012. ápr. 15. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Probáld ki a sedativ Pc homeo szert,nekem sokat segitett!!!le kell küzdeni,menni fog,én is magamtól kigyógyultam belöle
2012. ápr. 15. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Sedacur forte segített, de jó a Nervenpflege is, csak az büdös :D Egyébként pedig sok hideg tiszta vizet kell inni, ha rohamod van.
2012. ápr. 15. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Remotiv extra (orbáncfű) vált be. Egyébként azok a gyógyszerek, amiket ilyenkor adnak nem befolyásolják hátrányosan a sporttevékenységet. De azért el kell menni a háziorvoshoz, mert lehet, hogy a tüneteidet mégsem pánik okozza, hanem van valami szervi ok. De bízz abban, hogy kinövöd, ez csak serdülőkori zavar.
2012. ápr. 15. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj orvoshoz. Ő el fogja mondani a lehetőségeket, és akkor még mindig eldöntheted, hogy szedsz-e gyógyszert, vagy sem.

Én is sokáig nem mertem elmenni, mert nagyon gyógyszer ellenes voltam, nem akartam szedni. Aztán az orvossal mindent megbeszéltünk, és fél évig szedtem gyógyszert. Közben pedig rendszeresen jártam hozzá. Nem lettem sem függő, sem egyéb bajom nem lett. Ahogy jobban lettem, azonnal le tudtam tenni. Én nem bántam meg, engem rendbe tett a dolog.

Egyébként anno azt mondta nekem az orvos, hogy kár, hogy nem előbb jöttem, amikor kezdődött valószínűleg nem volt ilyen súlyos az állapotom, és még a gyógyszert is megúszhattam volna. Szóval minél előbb menj orvoshoz szerintem.

2012. ápr. 15. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.
2012. ápr. 15. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!