Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek az ellen ha ha...

Mit tehetek az ellen ha ha családon kívül hajlamos vagyok kofliktuskerülő magatartásra?

Figyelt kérdés
Munkahelyen ,iskolába sokszor nem mertem bizonyos helyzetekbe konfrontálódni.Valamiért nem megy csak ha nagyon tele van a pohár.Apukám is ilyen.Hogyan lehet ezen változtatni?Hogyan tudom kinyilvánítani különböző szitukba az érzéseimet?Már egy ideje dolgozok rajta.
2012. ápr. 10. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:
van egy fajta félelmed az embereknél, családod és közted túl nagy a kapocs. Pl születésed óta közvetlen viszonyban vagy velük és ez így jó. Változtatni csak pszichológussal/pszichoterapeutával lehet és ajánlott, mert az életben(karrier, bírósági perek) nem fogsz tudni érvényesülni és a stressz felemészt.
2012. ápr. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!