Hogyan tudnék lemenni alfába? Agykontrollosok!?
Tanfolyamra most nincs pénzem pedig biztos az lenne a leghatásosabb.Megvan a José Silva Agykontoll és gyógyíhatsz c. könyve,
Ötleteket várok,nektek hogy sikerült,elvileg reggel kell vele próbálkozni,legalábbis a könyvben ez volt.Mire gondoltok ilyenkor?
egy kezdő
Hello, ha megvan ez a két könyv, akkor lényegében tudod a módszert, ott le van írva.
Röviden. Ülj / feküdj le, helyezd magad minél kényelmesebb pozícióba. És számolj visszafele magadban: 3,3,3 ; 2,2,2 ; 1,1,1 majd legvégül 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1... miközben számolsz vissza egyre lazítsd el magad. Kapcsold ki a gondolataid lazítsd el a különböző testrészeket. Ennyi.
Csak gyakorolni kell. Sok gyakorlással pár pillanat alatt ebbe az állapotba kerülhetsz.
én 100tól szoktam visszaszámolni,
azt szeretném megkérdezni hogy amikor te alfában vagy és vmit programozol akkor azt élesen látod? vagy csak a fejedben gondolod és próbálod elképzelni,vagy ez oylan mintha álmodnál csak a különbség hoyg ezt tudod irányítani?
Mert én még egy nagy feketeséget látok és a szemem csak remeg egy picit.
Ez nem szekta & bárki képes rá.
Az 1. válaszoló helyesen írta a módszert.
Én élesen elképzelve programozom a dolgokat, jól írtad, mintha álmodnál, csak irányíthatod. Ha gyakorolsz, Neked is menni fog.
Programozod a dolgokat? Egy másik kérdés is hasonló szektás kérdés volt, abban azt válaszolta az egyik értelmes, hogy úgy programozza a gyerekét, hogy korán feküdjön le, vagy későb keljen fel, már nem tudom.
Az "agykontrollosok" azt képzelik, hogy másokat érintéssel gyógyíttanak!
Nagyon beteg a társadalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!