Ez milyen pszicho betegsegre utal?
Van egy baratom, 35 eves ferfi es egy nocsabasz. Elegge gyerekesen gondolja adolgokat, mondjuk velem eleg komolyan viselkedik. Csak baratsag van koztunk. Kethavonta lecsereli a baratnojeit, de elotte lehiteti veluk hogy mennyire szereti oket...es miutan szakit veluk, nem eltunik mint a legtobb ferfi, hanem megalazza oket, beegeti oket.
En egy sima kollegaja vagyok, baratok es mar egy csomoszor elmondtam neki hogy nem jo amit csinal, valami nem stimmel vele. Szeretnek neki segiteni, mert nem emberi ahogyan viselkedik es aztan meg tobb probelmat okoz igy csak maganak (be nem vallott lelkiismeretfurdalas, szar embernek tartja magat mikozben nagykepuen vislekedik).
Csalodas lehet a hatterben vagy szulokkel valo kapcsolat??
Hozzateszem nincs testvere, tehat gondolom mindig kozeppontban volt gyerekkoraban,bar ez nem biztos.
Foleg az ami erdekel, hogy miert nem tiszteli a noket. Mert az ok hogy cserelgeti oket, de csunyan rakja ki mindegyiket. Szo szerint megalazza, esetleg masok elott is. Sokat meg is ismertem kozuluk es voltak kozottuk normalis lanyok is, akik nem ezt erdemelnek szerintem. Mitol nem tiszteli a ferfi a not? Anyaval valo viszony ? csalodas?
En mint barat megkapom tole a tiszteletet, nem hiszme hogy azert mert en tobb lennek a tobbi lanynal, hanem valoszinu azert mert nem vagyok a parja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!