Ha valaki 1 évig rendszeresen Xanaxot szed, majd átgondolja a dolgokat, erőt vesz magán, és sikeresen leteszi a "gyógyszert", annak az illetőenek a szervezete milyen károkat szenved az az 1 év alatt? A szervezet képes ezt valaha is kiheverni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:48
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező. Valami itt nem stimmel. De te erőlteted a magadét. Legyen úgy ahogy írod.
12/14 anonim válasza:
Természetesen a szervezeted kiheveri. Ha már elhagytad kiürül a szervezetedből. Nem méreg, csak függőséget okozhat.
13/14 A kérdező kommentje:
Mi nem stimmel?
Anyámék 17 éves koromban elrángattak a pszichiáterhez, mert elég magányos és zárkózott tini voltam, kevés barátom volt, szinte nem is volt, nem jártam sehová sem, nem is volt rá igényem, és abban az időben a tanulásban sem remekeltem. Az orvos depressziót állapított meg. Aztán a szüleim hatására, rámeröltették, 1 évig jártam az orvoshoz, és szedtem az általa felírt orvosságot, Xanaxot. 1 év után beadtam anyáméknak, hogy jól vagyok, leszállhatnak rólam, és elhagytam a "gyógyszert".
2012. ápr. 2. 22:56
14/14 anonim válasza:
En se ertem az akadekoskodast... sajat tapasztalatombol tudom hogy az orvosok mennyire leszarjak az embereket. Pszichiatrian egy 15 eves fiu alkoholista volt, de meg pszichologzsa se volt. Bent volt 3 hetig ugy hogy leszartak. Igaz, hivatalosan volt kezeloorvosa, de amig egyutt bent voltunk egyszer se lattam. Hozzam se jott volna beszelgetni senki ha nem rinyaltam volna ki. Megkerdeztem es azt mondta hogha kijon onnan az elso az hogy bebas..k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!