Pl. A Bilobil használ valamit?
Figyelt kérdés
Lassan az érettségire kell készülni, de úgy érzem teljesen tompa az agyam. Régen 1x elolvastam valamit és tudtam, most meg nehezebben megy. Az ilyen "természetes" vitaminok segítenek?2012. márc. 23. 12:03
1/7 anonim válasza:
Most volt az első vizsgaidőszakom télen, féltem tőle mint a tűztől. Végülis én szedtem Ginko Bilobát meg Q10 vitamint és 2 hét felkészülés után 5ös lett az összesítettem.
Attól még megkockáztatom, hogy mondjuk olvasd el az anyagot 2x, 3x, ne csodát remélj a bogyóktól. És nem lehetetlent mondok.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a bogyóktól várok csodat csak segítséget. A "cuccos" haverok Ritalin-t tolnak, az használ de vényköteles és ilyen formában illegális. Nézek valami vitamint magamnak.
2012. márc. 23. 12:19
3/7 A kérdező kommentje:
Megnézem melyik serkentő vitamin az olcsóbb. És köszönöm a választ.
2012. márc. 23. 12:22
4/7 anonim válasza:
Hát ritalint inkább ne is tolj, mert később vissza fog ütni a dolog...
5/7 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs Ritalint szedni :)
2012. márc. 23. 18:31
6/7 anonim válasza:
Okos fiú/lány!:) Kaptál egy virtuális buksisimogatást:D
7/7 A kérdező kommentje:
*.* Köszi :D
2012. márc. 24. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!