Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az gáz, hogyha úgy érzem,...

Az gáz, hogyha úgy érzem, hogy már soha nem leszek boldog?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már nem tudna semmi sem boldoggá tenni, nem tudnék már örülni igazán semminek se, egyszer úgyis vége lesz mindennek, akkor meg nem tök mindegy, hogy mi van vagy mi lesz? Nekem már úgyis csak szenvedés, mert csalódtam mindenben és nem tudok többé talpra állni.
2012. márc. 20. 21:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát ha hiszed ha nem, régebben meg is akartam. Csak aztán kiderült, hogy se festeni, se írni, se beszélni nem tudok igazán. Nincs amiben ki tudnám fejezni magam és ez innentől eléggé nehézkes dolog. Mindenesetre az írás, ami legjobban megy, mindent amit tudtam megpróbáltam, dehát szóval nem tudtam semmivel sem jobbat alkotni mint amit egy átlag ember. Nem véletlenül FankaDelitől idéztem, valami olyasmi embernek érzem magam mint ő, csak annyi különbséggel, hogy ő ki tudja fejezni magát, tehetséges. Az életútja kb. azt mutatja számomra, hogy hát igen, akkor sem biztos, hogy sok figyelmet kapnék, ha volna bennem tehetség. Még csak annyit sem tudok elérni az ismerőseimnél, hogy figyeljenek már egy kicsit oda rá. Nem siránkozom, csak hidd el, valószínűleg te sem bírnád egykönnyen, hogy senki nem szeret és barátaid se voltak soha, az ember társas lény, a magány nemtől függetlenül fáj, ha úgy tetszik én nem fogok soha semmiben hazudni, mégis miért tenném? Magamat csapnám be vele. Ha valami rossz, az rossz, ha jó akkor jó, azt mondom mindig amit érzek, szerintem ennek van értelme.
2012. márc. 23. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Remélem azóta helyre jött az életed
2016. aug. 16. 07:01
 13/13 anonim válasza:
igazabol ugyanezt enis erzem epp most, azota eltelt egy par ev kivancsi vagyok hogy a kerdezonek jobb e lett mar az elete
ápr. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!