Honnan tudom, hogy az életem egy szar?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 22:16
1/8 anonim válasza:
Az élet nem szar, még ha szarnak is érezzük. Ha meghalunk utána tényleg szar lesz, mert már nem élünk. Az enyém is mondható akár szarnak is, olyan dolgok miatt, amik lassan a halálba visznek. Viszont vannak az apró örömök, amikre mindig jó visszagondolni, még ha szar is épp a helyzet.
3/8 anonim válasza:
GreenTea
Rossz a kérdés. Nem honnan, hanem kitől! A válasz: tőlem.
Az életed egy szar. Ez van. Próbáld jobbá tenni!
4/8 anonim válasza:
Az élet sohasem szar. Vannak nehéz idők, de akkor sem szar.
Mindent fel lehet fogni jóként is meg rosszként is. Akkor meg már miért ne szemlélnéd a világot pozitívan?
5/8 anonim válasza:
szerintem ha már felmerült hogy szar, akkor szar is.
6/8 anonim válasza:
02:52
Na jó, ez a kijelentés viszi a legszánalmasabb ostobaság díját Gyakorikérdéseken.
Gondolkodj már mielőtt leírsz valamit. Ha egy 9 éves gyerekben felmerül, hogy sz@r az élet, mert nem kapta meg a legújabb Actionman-t vagy egy BMX-et, akkor már szar is az élete, mert ez felmerült benne?
A legtöbb ember csak siránkozik, ŐK sz@rok, nem az életük.
7/8 anonim válasza:
Azért vannak emberek, akiknek tényleg szar az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!