Transzcendentális meditációt meg lehet itthon tanulni? Tnfolyamra nincs pémzem. Van ezzel fogalkozó könyv?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 21:26
1/6 bdavid0815 válasza:
A meditáció folyamatát én is le tudom neked írni ha gondolod. Megérteni nagyon könnyű a lényegét. De természetesen könyveke is vannak róla. Azokat is tudok írni.
2/6 anonim válasza:
A meditáció képessége velünk született adottság.Nem kell,hogy drága tanfolyamokra járj.Meditálj egyedül otthon minél többet és az menni fog.
Valójában nincs is szabály a meditációba.Úgy csinálod,ahogy te akarod.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elsö, kifejtenéd amit tudsz? És a könyvek is érdekelnének:)
2012. márc. 20. 20:09
5/6 anonim válasza:
Én nem az első vagyok, de azt azért hozzátenném, hogy sztem a transzcendentális meditáció önmagunk transzcendálásáról szól. S ha ez igaz, akkor azok a gondolatok, "szabályok", amikkel te ezt végbe akarod vinni, ugyancsak az elengedésnek kell legyenek kitéve. :D
6/6 anonim válasza:
"A meditáció képessége velünk született adottság.Nem kell,hogy drága tanfolyamokra járj.Meditálj egyedül otthon minél többet és az menni fog.
Valójában nincs is szabály a meditációba.Úgy csinálod,ahogy te akarod.
"
-akkor minek a fizetős tanfolyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!