A meditáció folyamatát én is le tudom neked írni ha gondolod. Megérteni nagyon könnyű a lényegét. De természetesen könyveke is vannak róla. Azokat is tudok írni.
2012. márc. 17. 09:03
2/6 anonim válasza:
A meditáció képessége velünk született adottság.Nem kell,hogy drága tanfolyamokra járj.Meditálj egyedül otthon minél többet és az menni fog.
Valójában nincs is szabály a meditációba.Úgy csinálod,ahogy te akarod.
2012. márc. 17. 15:53
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elsö, kifejtenéd amit tudsz? És a könyvek is érdekelnének:)
2012. márc. 20. 20:09
4/6 paslidamo válasza:
Engem is érdekelne. :)
2012. máj. 28. 19:56
5/6 anonim válasza:
Én nem az első vagyok, de azt azért hozzátenném, hogy sztem a transzcendentális meditáció önmagunk transzcendálásáról szól. S ha ez igaz, akkor azok a gondolatok, "szabályok", amikkel te ezt végbe akarod vinni, ugyancsak az elengedésnek kell legyenek kitéve. :D
2012. szept. 3. 22:47
6/6 anonim válasza:
"A meditáció képessége velünk született adottság.Nem kell,hogy drága tanfolyamokra járj.Meditálj egyedül otthon minél többet és az menni fog.
Valójában nincs is szabály a meditációba.Úgy csinálod,ahogy te akarod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.