Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni, ha senki nem...

Mit lehet tenni, ha senki nem szeret?

Figyelt kérdés
Már rég nem értem az életet, miért van mindig az, hogy akiért odaadnám az életem, annak csak egy jelentéktelen senki vagyok vagy még annyi se. Mindig szomorú vagyok, de így képtelen vagyok megváltozni és ötletem sincs már, hogy mit lehetne tenni a sors ellen.
2012. márc. 14. 21:26
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az érzés ismerős, elég mélyen bele tudok süllyedni én is a jelentéktelenség, magány szürke vermébe, de szerencsémre nekem el szokott múlni... A sors ellen nem lehet és nem is érdemes tenni semmit -hisz azért a sorsod. Viszont senkinek sem sorsa az, hogy agányos legyen és ne szeressék. És általában amikor a legmagányosabbnak és egyedül érzed magad, akkor is szeretnek, csak nem veszed észre. Lehet, hogy rossz helyen keresed a megértést és szeretet. Lehet, hogy szeretnek, csak nem veszed észre, nem érzed. Meg kell keresni azokat, akik számára fontos vagy, mert igenis minden ember életében létezik ilyen. Ne add fel! :) Azt hiszem arra akarok kilyukadni, hogy bízzál, higgyél, és van remény :)

(egy ebben a pillanatban optimista hangulatú sorstárs)

2012. márc. 27. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem.
2020. okt. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!