Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor mit lehet velem...

Most akkor mit lehet velem kezdeni ha ennyire félénk vagyok?

Figyelt kérdés
Voltam már több pszichológusnál, de nekik is alig tudok beszélni a dolgaimról mert már fizikálisan rosszul leszek ha valamit el akarok mondani, csak félek ... de ez így nem élet és annyiszor próbáltam már változtatni de sehogyse megy :(
2012. márc. 10. 22:30
 1/3 LeGrady ***** válasza:
Lehet, hogy furcsa, de ha beszédben nem megy, próbáld meg írásban. Bár levelező pszichológusról még nem hallottam, de nekik sem árt egy kicsi újítás. Én magamnak segítettem kitalált személynek írt levelekkel - később újra olvasva őket jobban átláttam mi zajlik bennem. Egy próbát megér, szurkolok neked.
2012. márc. 11. 05:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Oroszlánok között edződik meg az ember, mesélhetsz a dokinak de a helyedbe ugranék egyet a mélyvízbe, tudatos konfrontáció stb.
2012. márc. 11. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem olyan apróságokkal kezd minthogy végmész egy teli buszmegállóba elejétől a végéig. illetve ne térj ki esetleges emberi kapcsolatok elől legyél nyitottabb.
2012. márc. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!