Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet vele kezdeni?

Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Most költöztünk egy új lakásba és már az első nap kiderült h egy bolond él a házban aki ha valaki nem tetszik neki megdobálja öklömnyi krumplival vagy ha úgy tartja kedve kiszórja a cuccait a belső udvarra na nekem ma telt be a pohár amikor egyszer csak kihajol és szüleimet tíz forintosokkal dobálja és közben ordibálja h költözzél el te cigány qrva hozzá teszem nem vagyunk azok nem tudom honnan vette ezt a badarságot a férje szerint is elmeháborodott de már kiengedték a pszichiátriáról az összes lakónak elege van már belőle és sajnos kinézem belőle h valakinek akár a testi épségét is veszélyezteti mit lehet tenni h elpaterolják innen a házból ? Válaszotokat előre is köszi!
2012. febr. 7. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet. Amikor anyuéknál laktam, a szomszédunk is elmezavaros volt, pszichiátrián is kezelték. Ha kedve tartotta elkezdte verni valamivel a házunk hátulját, ami az udvara oldalán volt, meg ő is kiabált ilyeneket, hogy románok meg ilyenek, 16 évig csinálta, azóta meghalt, csak azért maradt abba ez a dübörgés. Mi se vagyunk románok se romák. Volt többször is hogy kihívtuk a rendőröket, meg az önkormányzattól is jöttek ki, hát mivel volt sárgalapja nem csinálhattak neki semmit, mégcsak be se vihették, ráadásul a fia közgyülés tag.
2012. febr. 7. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
de az nem igaz h egy elmeháborodottat aki ön és közveszélyes nem visznek el a zárt osztályra hiszen bármikor úgy tartja éppen a kedve akkor megüt vagy rosszabb esetben súlyosan megsebesít valakit
2012. febr. 7. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban Magyarországon nincsen olyan "zárt osztály" ( az OPNI volt ilyen, de bezárták), ahova törvényesen be lehetne zárni ( elkülöníteni a társadalomtól ) tartósan fogyatékos embereket. Lásd a mai sajtót.
2012. febr. 8. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
oké értem én ezt de hagyják hogy az ilyen elmebeteg emberek akik másokat dobálnak csak így rohangáljanak ? egyszer ha megtámad nem állok jót magamért és kiverem belőle ezt a f@szságot
2012. febr. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!