Miért történik ez velem? Mi akar ez lenni?
Figyelt kérdés
Már 3 napja estefelé rám jön egy olyan, hogy a barátomat úgymond ellököm magamtól. Közlöm vele, hogy ne nyúljon hozzám, és ha mégis megteszi, akkor fel megy a vérnyomásom, és kiborulok. Ez volt csütörtökön, és tegnap, vagyis pénteken. Ma meg az volt, hogy annyira el voltam gyengülve, hogy nem tudtam megtartani magam, és összeestem (de el nem ájultam). És a szokottnál másfél órával korábban jöttem haza, pedig maradni akartam volna, de egyszerűen olyan volt, mintha nem én irányítottam volna magam. És közöltem vele, hogy még puszit sem kap. Tudtam, tisztában voltam azzal mit teszek, csak nem tudtam irányítani magam. Ez kb 2, 2 és fél órán át tart.2012. márc. 10. 19:57
1/1 LeGrady válasza:
Szerintem fordulj pszichológushoz, ez egy nagyon szokatlan eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!