Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lécci elolvasnád?

Lécci elolvasnád?

Figyelt kérdés

Mért van az, hogy edzésen (focizok) én vagyok az egyik legjobb, de mikor meccs van, akkor nagyon parázok?

Hogyan tudnám magamat felspanolni?

Hogyan tudnám "letörölni" magamról azt a féket? Remélem értitek :D

2012. márc. 10. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Edzésen nem rúgnak vissza. Lehet ez aggaszt. Meg az ellenfél nem veszi be a dumát, hogy te vagy a legjobb. Eddzél még többet, és ne vagánykodjál. Tudjál. Aki tud az tud.
2012. márc. 10. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hali, Első válasz adó, baromi hasznos vagy! -.-"

Kérdező, ne aggódj, nincs veled semmi baj. Meccsen mindenki jobban izgul, mert ott tét van, és a csapattársaid, edződ, szüleid számítanak rád.

Nekem annak idején a rutin segített, a játékra koncentráltam, és arra, hogy mennyire szeretem, élvezem ezt a sportot! Így egyre inkább ki tudtam zárni a külvilágot.

Neked is menni fog, csak ne add fel, ha tényleg szereted, ha edzésen élvezed, akkor meccsen is élvezni fogod ugyanúgy, kötöttségek nélkül.

Akik néznek, a szüleid, edződ: tudják, hogy törekszel a maximumra, és ezt értékelik is.

Előbb-utóbb képes leszel feloldottan, gátlások nélkül játszani!

Sok sikert! :)

2012. márc. 10. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hűha, ez tényleg klassssssz!
2012. márc. 10. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:

1.: nem szoktam vagánykodni. én mindig is olyan szerény voltam :D

2.: köszi ment is a zöld kéz. pont ez a baj, hogy meccsen nem élvezem a játékot.

2012. márc. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!