Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kitol lehet segitseget varni,...

Kitol lehet segitseget varni, ha bulimias vagy?

Figyelt kérdés
En meg nem vagyok az,de egy hete minden nap,akar tobbszor is kihanyom azt a keves kajat is,amit eszek.Az elso alkalomkor elmondtam a volegenyemnek,mert tudtam,hogy nem helyes,amit teszek.Akkor megigertem,hogy nem csinalom tobbe,de nem tartottam be.Ma felhivtam es elmondtam neki,hogy nem tartottam be a szavam,erre o azt valaszolta,hogy hulye vagyok es hogy felnott emberkent nincs annyi eszem,hogy ezt ne csinaljam?Nem tudom mit vartam,de az biztos,hogy nem ezt.Nem szeretnek tovabb menni,azert is mondtam el neki,de ezzel nem sokat segit.Dolgozok heti hat nap\10-14 orat,de akkor is folyamatosan csak azon kattog az agyam,hogy hogy lehetnek sovany.
2012. márc. 8. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichológustól.
2012. márc. 8. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Dehogynem, már bulimiás vagy.

Szakember (pszichológus, pszichiáter) tud segíteni, továbbá ülj le a vőlegényeddel, és PONTOSAN mondd el, mit érzel a hánytatás előtt, kajával kapcsosan... értesd meg vele, mert addig tényleg hülyének fog nézni.

Ha meg azután is... akkor peched van. :S

2012. márc. 9. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, és ha érzed, h falásroham-hánytatás jönne,

a) menj el vhová, ahol nincs bolt, v mosdó

b) találkozz vkikkel, a lényeg, h ne legyél egyedül

Rám is ma rámjött egy falásroham, szívem, szerint mindent tömtem volna be, h aztán kihányjam, de találkoztam barátnőimmel, így elvből nem mentem hányásszagúan oda - így nem is faltam, hanem normálisan ettem.

Aztán 2 decis jegeskv után iszonyat feszült a gyomrom, legszívesebben kihánytam volna, de addig bezsélgettünk, míg megemésztettem a kv-t, és elmúlt a késztetés.

Nekem csak ez segít, különben menthetetlenül bezabálok és kihányom.

2012. márc. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!