Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete el kezdtem gondolkozni azon,hogy akik hallucinálnak meg ilyesmi azok nem tudják, hogy hallucinálnak és lehet, hogy mondjuk én is hallucinálok. Azóta egyfolytában csak arra tudok gondolni és nagyon rossz érzésem van miatta és azóta egy kicsit "furcsa" a világ. Mit gondoltok erről?2012. márc. 8. 13:49
1/7 anonim válasza:
Semmit, teljesen szokványos. Fiatalok gyakran gondolkodnak ilyesmikről, pl.: "Mi van, ha az egész világ csak egy számomra készült akadálypálya, amiben rajtam kívül mindenki színész?", "mi van, ha a világot csak álmodom?", "mi van, ha a többi ember csak bábu vagy hologram?" stb.
2/7 anonim válasza:
bár eddig nem kérdeztem senkitől, h ez normális-e, de én is gondolkodom ilyesmiken
nem hiszem, hogy lehet befolyásolni az ilyen gondolatokat
3/7 anonim válasza:
nem normális ugyan de minden 10. ember így gondolkozik. jómagam is. rosszabb lelkiállapotba rengeteget gondolkozok így, de általában ha valami az agyamba ugrik valami reflex gondolat azok is általában hasonlóan negatívak. én egyszerűen felismerem hogy megint min gondolkozok és jól kinevetem a beteg agyamat:D
4/7 anonim válasza:
"nem normális ugyan de minden 10. ember így gondolkozik"
Megszámoltad?
5/7 anonim válasza:
nem számoltam meg egyszerű mentális betegség része ez amiben minden 10.ember szenved. de lényegtelen igazából hogy minden 2. 50. 100. ezek statisztikák itt nem ezek a mérvadóak nemhiszem hogy kötözködni kéne
6/7 anonim válasza:
12:39
"egyszerű mentális betegség része ez amiben minden 10.ember szenved"
Mi a betegség neve?
7/7 anonim válasza:
függőség betegsége. önpusztító negatív gondolatok a dopamin,szerotonin,endorphin,nor-adrenalin és hasonló boldogsághormonok alacsonyabb számú termelése miatt. ezekből az emberekből lesz kábítószeres, társfüggő, alkoholista, játékos, munkafüggő vagy valamilyen kényszeres cselekvést szélsőséges módon fognak végezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!