Élet vagy halál?
14:03
"De akinek az életében sokkal több rossz történik, annak messze jobb a halál"
Nem, mert ez nem adódik össze. Előfordulhat, hogy valaki vállal adott mennyiségű szenvedést kevés örömért. Ilyen pl. a síelés olyan helyen, ahol nincs sífelvonó (vagy a sífelvonó feltalálása előtt). Egy óra mászás a hegyre, aztán 5 perc lesiklás. Ha összeadod, nem éri meg, mégis csinálják.
Szerintem pedig mindenki a helyén van az élők élnek ,a holtak halottak ,és ez így van jól .Az élet értelme a szerintem halál ,tegye meg mindenki magának ,hogy ne bénázza el és ne legyen értelmetlen ,szánalmas ,vége az életének .Nézzen körül mindenki aki azt hiszi hogy neki a legrosszabb ,lehet hogy csak a megoldást nem látja nem látja a saját dolgát és persze az lenne a legjobb ha minden sztornozodna de ebből az extrából csak 1 van és ki kell tudni használni nem az élettel van gond hisz az jó dolog hidd el!
PS:A dolgok mindig olyanok amilyennek akarod hogy legyenek ,lehet rosszul fogalmaztál,ha nem működik .(én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!