Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Élet vagy halál?

Élet vagy halál?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb állapot? Mit gondoltok?
2012. márc. 4. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ÉLET.
2012. márc. 5. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:

14:03

"De akinek az életében sokkal több rossz történik, annak messze jobb a halál"

Nem, mert ez nem adódik össze. Előfordulhat, hogy valaki vállal adott mennyiségű szenvedést kevés örömért. Ilyen pl. a síelés olyan helyen, ahol nincs sífelvonó (vagy a sífelvonó feltalálása előtt). Egy óra mászás a hegyre, aztán 5 perc lesiklás. Ha összeadod, nem éri meg, mégis csinálják.

2012. márc. 5. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze ez függ attól, hogy milyennek születtél, milyen a felfogásod stb. Én a saját esetemet írtam le, ahol messze a halál lenne a jobb, mert jó nem történik az életemben, rossz viszont dögivel.
2012. márc. 5. 21:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Na igen, én is pont ezért írtam ki ezt a kérdést, jelen pillanatban halál párti vagyok. És sajnos az én életemben is több rossz dolog történt mint jó.
2012. márc. 5. 21:17
 15/18 bedixx válasza:

Szerintem pedig mindenki a helyén van az élők élnek ,a holtak halottak ,és ez így van jól .Az élet értelme a szerintem halál ,tegye meg mindenki magának ,hogy ne bénázza el és ne legyen értelmetlen ,szánalmas ,vége az életének .Nézzen körül mindenki aki azt hiszi hogy neki a legrosszabb ,lehet hogy csak a megoldást nem látja nem látja a saját dolgát és persze az lenne a legjobb ha minden sztornozodna de ebből az extrából csak 1 van és ki kell tudni használni nem az élettel van gond hisz az jó dolog hidd el!

PS:A dolgok mindig olyanok amilyennek akarod hogy legyenek ,lehet rosszul fogalmaztál,ha nem működik .(én)

2012. márc. 6. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Élet !
2012. márc. 6. 21:40
 17/18 A kérdező kommentje:
HALÁL!
2012. márc. 6. 21:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Plusz egy szavazat az életre!
2012. márc. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!